Spotify Ne İşe Yarar?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
6,794
Çevremdeki neredeyse herkes kullanıyor. Neden kullanıyorsun dediğimde de ses kalitesi daha iyi falan diyorlar. Ben denediğimde ise hiç bir fark hisstemedim. Ne işe yarar bu Spotify? Her ay 18 TL vermeye değer ?

Çevremdeki neredeyse herkes kullanıyor. Neden kullanıyorsun dediğimde de ses kalitesi daha iyi falan diyorlar. Ben denediğimde ise hiç bir fark hisstemedim. Ne işe yarar be Spotify? Her ay 18 TL vermeye değer ?
18 TL ye değmez. Ama paparayla alınca değer.

iPhone kullanıyorsan değer.
Android kullanıcısıysan gerek yok.
Ses kalitesi farkı da yok.

Siri cevaplıyor;
Eğer para vermeyi seviyorsan değer. Ben daha o seviyeye gelemedim. Maksimum Netflix ve Prime'ye veriyorum sonrası cebimi yakıyor.
Android kullanıyorsan gerek yok bence.

Çevremdeki neredeyse herkes kullanıyor. Neden kullanıyorsun dediğimde de ses kalitesi daha iyi falan diyorlar. Ben denediğimde ise hiç bir fark hisstemedim. Ne işe yarar bu Spotify? Her ay 18 TL vermeye değer ?
Arkaplanda çalma özelliği, çalma listesi oluşturma, günlük-haftalık yeni şarkılar keşfetme, podcast, ve istediğin müzik türlerini bulabileceğin yer. Free özelliği reklamlardan dolayı bezdirsede 18TL vermek bence değer.

18 tl değilde birkaç planı var (öğrenciysen 8 tl falan) dikkatli dinlersen ve hoparlörün ses kalitesinin iyi olması lazım ve 8 tl ye değer şarkı indirirsin

Arkaplanda çalma özelliği, çalma listesi oluşturma, günlük-haftalık yeni şarkılar keşfetme, podcast, ve istediğin müzik türlerini bulabileceğin yer. Free özelliği reklamlardan dolayı bezdirsede 18TL vermek bence değer.
+çevrimdışıyken indirdiğin albüm veya çalma listesini dinleyebilirsin premiumda.

Sakın Spotify alma YouTube Premium al.

Bazı zamanlar indirimler ile ucuza getirebiliyorsun ve Papara ile bayağı düşüyor. Bu arada bazıları YouTubetan dinlersin demiş ama orada indirmek ile uğraşamam. Zaten rahatça eklediğin tüm müzikler gözüküyor ve tek tıkla indiriyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,533
Üyeler
187,695
Son üye
ı mıss her
Geri