Bu güzel sistem için PSU önerisi?

Reenkarne

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar ahali, bilgisayarımın özellikleri şu şekildedir:
RYZEN 5 2600
MSİ ARMOR 8 GB RX 580
ANAKARTIM MSİ B450 MAPROMAX
16 GB ADATA XPG D30 RAM
KASA İSE MSİ FORGE 100M
BU SİSTEME POWER SUPPLY bulmak istiyorum SHP 650 V2 ÜRÜNÜ ALACAKTIM kesinlikle vazgeçtim.
Onun haricinde 400-450 bandında sorunsuz power supply önerisi yapabilirmisiniz?

Son düzenleme:
Çook teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Youtube da arama yap

YouTube ra arama yapTığım zaman, full çince inceleme videoları çıkıyor sıkıntı yaşar mıyım?
Zalman genel olarak güvenilir kaliteli bir marka. Sorun olacağını sanmam bolca önerilen,6 adet koruması olan ve 5 yıl garantisi olan bir model.

Değil.
Zalmanın kendi sitesinde bile yok o psu.

Wattgiga en iyi tercih.

Şu daha iyidir;

Değil.
Zalmanın kendi sitesinde bile yok o psu.
Sertifikaları farklı sadece, iç yapıları aynı/benzer olması lazım. Tabii arkadaş istiyorsa Gigamax da alabilir. Kendi sitesinde olmayınca ne oluyor anlamadım?

Sertifikası:

thumbnail.jpg

Wattgiga hakkında hiçbir yerde bilgi yok, Gigamax'tan daha eski bir model. İçyapısı falan yok yani hiçbir yerde, o yüzden riske girmeyip Gigamax almanızı öneririm.
Eski model olduğu nereden çıktı? Kaynak falan varsa susarım. :D

Sertifikaları farklı sadece, iç yapıları aynı/benzer olması lazım. Tabii arkadaş istiyorsa Gigamax da alabilir. Kendi sitesinde olmayınca ne oluyor anlamadım?

Sertifikası:

Alıntıyı görüntüle
İç yapı diyip verimlilik sertifikasını atıyorsunuz.
NE ALAKA ?

Voltajın dalgalandığınıda görebilirsiniz.
Bana iç yapısını atın okey dicem.

Sertifikası:

Alıntıyı görüntüle

Eski model olduğu nereden çıktı? Kaynak falan varsa susarım. :D
Kaynak şu an elimde değil.

İçyapının benzer olduğunu söyleyip verimlilik sertifikası atıyorsunuz. İçyapının benzer olduğuna dair kaynak falan varsa susarım. :D

İçyapının benzer olduğunu söyleyip verimlilik sertifikası atıyorsunuz. İçyapının benzer olduğuna dair kaynak falan varsa susarım. :D
Dostum ben de iç yapısını/incelemesini bulamadım ki, zaten benzer olmaları ''lazım'' dedim. Adları aynı olup sertifikaları farklı. Arkadaş Zalman'ın kendi sitesinde yok dedi diye sertifikasını attım. Tek farkları giriş voltajları gibi görünüyor.

Sizin de iç yapısının farklı olduğuna ait kaynak var mı? Sonuçta yok. Konu sahibi güvenmiyorsa biraz daha ödeyip Gigamax alabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,172
Üyeler
185,231
Son üye
üzgünArmut
Geri