Anime Katledici
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 503
Dostlar ben bir ayakkabıya 500 lira vermek istemiyorum daha uygun fiyata nereden alabilirim bildiğiniz site var mı veya kaliteli replika Varmı
500 vermene gerek yok 200 250tl ye de var.Dostlar ben bir ayakkabıya 500 lira vermek istemiyorum daha uygun fiyata nereden alabilirim bildiğiniz site var mı veya kaliteli replika Varmı
İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsan replika ürünler sokak aralarında dolu gidip bakabilirsinDostlar ben bir ayakkabıya 500 lira vermek istemiyorum daha uygun fiyata nereden alabilirim bildiğiniz site var mı veya kaliteli replika Varmı
250tl ye replika nike falan alacağına adam gibi flo dan alman daha mantıklı olur replika ürünler pek kaliteli değilDostlar ben bir ayakkabıya 500 lira vermek istemiyorum daha uygun fiyata nereden alabilirim bildiğiniz site var mı veya kaliteli replika Varmı
Aslında bende gezdim bir kaç Avrupa ülkesini 50 dolara nikede indirimde aj1 mid görmüştüm hatta aldımda.yurtdışından getirirsen de en ucuz marka ayakkabı o fiyatlara gelecektir
2017 avrupa seyahatimde gördüğüm en ucuz nike ayakkabı 80 euro idi
hesaplarsın ortalama kargosu vergisi filna ile ne kadara geleceğini
bilemiyorumAslında bende gezdim bir kaç Avrupa ülkesini 50 dolara nikede indirimde aj1 mid görmüştüm hatta aldımda.