Ucuza ayakkabı almak

Anime Katledici

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
503
Dostlar ben bir ayakkabıya 500 lira vermek istemiyorum daha uygun fiyata nereden alabilirim bildiğiniz site var mı veya kaliteli replika Varmı

200-250 Türk lirasına bulabilirsin. Daha ucuzunu istersen pazarı bir geziver.

Dostlar ben bir ayakkabıya 500 lira vermek istemiyorum daha uygun fiyata nereden alabilirim bildiğiniz site var mı veya kaliteli replika Varmı
İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsan replika ürünler sokak aralarında dolu gidip bakabilirsin

250-200 TL ver o zamanç

80-100 tl ye mahalle ayakkabıcısından alabilirsin ?

500tl ayakkabıya değil markaya veriyosun zaten. O kadar vermek istemiyorsan daha düşük markalara yönel

yurtdışından getirirsen de en ucuz marka ayakkabı o fiyatlara gelecektir
2017 avrupa seyahatimde gördüğüm en ucuz nike ayakkabı 80 euro idi
hesaplarsın ortalama kargosu vergisi filna ile ne kadara geleceğini

250tl ye replika nike falan alacağına adam gibi flo dan alman daha mantıklı olur replika ürünler pek kaliteli değil

yurtdışından getirirsen de en ucuz marka ayakkabı o fiyatlara gelecektir
2017 avrupa seyahatimde gördüğüm en ucuz nike ayakkabı 80 euro idi
hesaplarsın ortalama kargosu vergisi filna ile ne kadara geleceğini
Aslında bende gezdim bir kaç Avrupa ülkesini 50 dolara nikede indirimde aj1 mid görmüştüm hatta aldımda.

Aslında bende gezdim bir kaç Avrupa ülkesini 50 dolara nikede indirimde aj1 mid görmüştüm hatta aldımda.
bilemiyorum
paris şanzelizedeki nike adidas underarmor markalarını gezerek bu yorumu bıraktım

Geri