Oyunda Küfüre Karşı Dava

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,556
Arkadaşım oyun oynuyordu ve takımımızda ki bir adam Allah’a küfür etmeye başladı. Sonra benim arkadaşım da küfür etti adam dava etmek için avukatına mesaj attı konuşmayı da arkadaşıma attı. Oyun kayıtlarından adamın Allah’a küfür ettiğini bulsak dava düşer mi? Arkadaşım 18 yaşının altında bir çocuk. Çocuk allaha sövüyor arkadaşım da küfürle karşılık veriyor. Sonuç ne olur?

Saçmalık yani.
Kusura bakmayın konu hakkında bir bilgim yok.

Arkadaşım oyun oynuyordu ve takımımızda ki bir adam Allah’a küfür etmeye başladı. Sonra benim arkadaşım da küfür etti adam dava etmek için avukatına mesaj attı konuşmayı da arkadaşıma attı. Oyun kayıtlarından adamın Allah’a küfür ettiğini bulsak dava düşer mi? Arkadaşım 18 yaşının altında bir çocuk. Çocuk allaha sövüyor arkadaşım da küfürle karşılık veriyor. Sonuç ne olur?
Allah'a bile küfür etse lütfen sabredin başınıza bir şey gelmesin.

Benlik sorun yok. Adama yazılı veya sözlü herhangi bir küfür etmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok ya gerçek. Sanırsam babamın da avukatı :D
O da veletin tekidir. Boş ver.

Sizde bu konuşmayı ele geçirince karşı dava açıp adamla anlaşmaya çalışın 2 davayı birlikte iptal etmek için

Beyler konuya güncelleme getireyim bizim arkadaş adamın anasına sövmeye devam etti adam geri çekti davayı raad. Konu troll fln değil anlık açıldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu
Geri