tamam PTT AVM site ama satıcılar PTT AVM değil başka firmalar ve güven vermedik açıkcası bana ne bir ürün satılmış ne de bir yorum yapılmışBence fiyatları ortalama.
Ayrıca sonuçta ptt tabi ki güvenilir.
bu arada konuyla alakasız bir şey sorabilir miyim sanaBence fiyatları ortalama.
Ayrıca sonuçta ptt tabi ki güvenilir.
Bir sorun olacağını zannetmiyorum ancak ben de kullanıcı incelemesi olmayan yerlerden almıyorum.tamam PTT AVM site ama satıcılar PTT AVM değil başka firmalar ve güven vermedik açıkcası bana ne bir ürün satılmış ne de bir yorum yapılmış
sanki ıssız kimsenin uğramadığı bir mağza
kabak elimize patlamasın![]()
Sor knktamam PTT AVM site ama satıcılar PTT AVM değil başka firmalar ve güven vermedik açıkcası bana ne bir ürün satılmış ne de bir yorum yapılmış
sanki ıssız kimsenin uğramadığı bir mağza
kabak elimize patlamasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada konuyla alakasız bir şey sorabilir miyim sana
3500x kullanıyorum ve sorduğumda bu işlemciye ekran kartı 2060s öneriyorlar en yüksekBir sorun olacağını zannetmiyorum ancak ben de kullanıcı incelemesi olmayan yerlerden almıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sor knk
Kanka eğer 1000tl ekleyebilirsen 3060 ti al.3500x kullanıyorum ve sorduğumda bu işlemciye ekran kartı 2060s öneriyorlar en yüksek
ve 2060s fiyatına bakıyorum n11, hepsiburada, trendyol, incehesap, sinerji, itopya, vatan gibi vs fiyatlar çok yüksek en kötü en düşük fiyatlı 2060s 4600 TL diyorum bu paraya 1000 ekler 3060ti alırım ama buna da işlemcim yetmiyor sizce böyle fiyatları yakın ama performans farkı çok olan kartlarda nasıl bir tercih yapmalıyım
baya uzun yazdım kusura bakma knka açtığım forumlarda dikkat ediyorum güzel yazıyorsun ilgilisin seviliyosun![]()
Evet tanıdığım oldu.hiç alışveriş yaptınız mı?
ya da yapan bir tanıdığınız vs oldu mu?
Ben alışveriş yaptım güvenilir fakat kargo sürecim çok uzun sürdü (6) istanbul un merkezinde olmama rağmen.hiç alışveriş yaptınız mı?
ya da yapan bir tanıdığınız vs oldu mu?
palit nasıl peki güzel mi sizceKanka eğer 1000tl ekleyebilirsen 3060 ti al.
Sonuçta ileriki zamanda atıyorum işlemciyide değiştirebilirsin.
Ayrıca bir miktar oc yapıp darboğazı minimuma indirmeye çalışırsın.
Ek olarak bir tavsiyem de var.
Game garaj stoklarını bekle.
3800tlye palit rtx 2060 super var ama şuan stoğu yok.
Yakımda gelir bence.
3800 TL bence iyi fiyat.
ben nevşehirdeyim kardeşim bana 1 ayda gelir heraldeBen alışveriş yaptım güvenilir fakat kargo sürecim çok uzun sürdü (6) istanbul un merkezinde olmama rağmen.
Forumda kullanan çok ve şuan sorun yaşayan görmedim.palit nasıl peki güzel mi sizce
teşekkürler güzel yorumun için
işlemciyi değiştire bilirsem eğer 5600x yapmayı düşünüyorum
Evet tanıdığım oldu.
Ptt devletin bir kargo şirketi.
Güvenilir olmama ihtimali yoktur.
yani ne biliyim fiyatlar baya uygun olunca diğer sitelere göre insan diyor bir bit yeniği olmasın bu işteBen alışveriş yaptım güvenilir fakat kargo sürecim çok uzun sürdü (6) istanbul un merkezinde olmama rağmen.