Metro 2033 Redux Ne Tarz Bir Oyun

NxOnSLyr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
693
Herkese selam, bildiğiniz üzere bugün Metro 2033 Redux Epic Games'te ücretsiz oldu bende internetde baktığım kadarıyla korkuya kaçan bir oyun ancak benim merak ettiğim şu şekilde , ben şahsen kesinlikle korku oyunu oynamıyorum ancak oynamayı düşünürsem çok fazla mı korku ağırlıklı bir oyundur ?

Herkese selam, bildiğiniz üzere bugün Metro 2033 Redux Epic Games'te ücretsiz oldu bende internetde baktığım kadarıyla korkuya kaçan bir oyun ancak benim merak ettiğim şu şekilde , ben şahsen kesinlikle korku oyunu oynamıyorum ancak oynamayı düşünürsem çok fazla mı korku ağırlıklı bir oyundur ?
Silahınız da var. Yaratıklar var ve onlarla savaşıyorsunuz diyebilirim. Ben de pek oynamadım.

ben korku oyunalrını oynamıyorum metro redux tam korku değil gerilim elinde silah olduğu için pek korkmazsın güzel oyundur tavsiye ederim

Korkarsan zombileri tararsın olur biter.

Korku değil demeyin. Oyunda bir bölüm var goril gibi bir yaratıktan kaçmaya çalışıyoruz, duvarları dar boğuk bir evin içerisindeyiz goril seni görürse hareketsiz kalman gerekiyor, üstten ayak sesleri vs. geliyor hatırladıkça korkuyorum.

Epic gameste yazana göre insanlar yine rahat durmuyor ve bi yaratık veya zombi oluyor bütün insanlık Rusya'da Moskova'ya sığınıyor sende hayatta kalmaya çalışıyorsun herhalde orda yazan bunlar

Hikaye/Aksiyon ağırlıklı. Kıyamet sonrası bilim kurgu türünde. Ben romanlarını okumuştum, en sevdiğim roman serisi haline geldi Metro. Oyun'da romanda işlenen konuları iyi anlatıyor. Maalesef kitaptaki kadar detaylı olmuyor ve kitabı okuyan biri olarak bana oyunda konular çok aceleye getirilmiş gibi hissttiriyor. Tabi ki o kadarı da normal, romanda karanlık tünellerin bile detaylı betimlemeleri bulunuyor ve bunları okurken bile zevk almıştım ben.
Merminin olmadığı bir oyun
Gerçekten de öyle. Ben kolay modda oynarken bile mermim bitiyordu sıklıkla 🤣

Gerçekten de öyle. Ben kolay modda oynarken bile mermim bitiyordu sıklıkla 🤣
Mermi her zaman çok az bulunuyor.Aslında sanırım bu iyi bir şey oyun için çünkü yaratıkları mermi manyağı yapmamamızı sağlıyor,yani bi yandan yaratıklarla savaşırken bi yandan da mermi kontrolü yaptırıyor oyun.Deli gibi sıkıp duracağına idareli kullan diyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
linç yemeyeceksem söylüyorum

grafikleri kötü

Korku değil demeyin. Oyunda bir bölüm var goril gibi bir yaratıktan kaçmaya çalışıyoruz, duvarları dar boğuk bir evin içerisindeyiz goril seni görürse hareketsiz kalman gerekiyor, üstten ayak sesleri vs. geliyor hatırladıkça korkuyorum.
muhteşem bölümdü be gerçekten harikaydı

dıkşın dıkşın korku baseye git eşya al
2.yere git dıkşın dıkşın korku yürüyüş base eşya al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,863
Üyeler
192,821
Son üye
Reux
Geri