Yardım Pcye ek fan alacağım yardım

TheBuluts

80+
Reaksiyon skoru
138
Pcye ek fan alacağım üstündeki çok iyi değil 2 tane güzel soğutan fan alacağım yardımcı olur musunuz bazen setler de oluyor 3 4 tane fan 140tl felan öyle güzel fan varsa bildiğiniz atar mısınız

Hepsiburada'da var dostum Dark markasına bakabilirsin.

lütfen araştırıp al ben gittim pahalı fan aldım kötü almışım 45cfm lan elimi koyuyom hava geldiğini bile hissetmiyom cfm yüksek güzel bi fan al

4 ADET 5 Renk 120mm 12cm Performans Serisi Işıklı Kasa Fanı 169,00 TL yerine 139,00 TL
Ya rbg şart değil ama böyle set ve güçlü olursa sevinirim ayrıca 600tl cıvarına ne monitör alabilirm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lütfen araştırıp al ben gittim pahalı fan aldım kötü almışım 45cfm lan elimi koyuyom hava geldiğini bile hissetmiyom cfm yüksek güzel bi fan al
Var mı önerdiğin bir şey hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat performans olursa iyi olur 2 3 tane alacağım çünkü max 150 felan

Pcye ek fan alacağım üstündeki çok iyi değil 2 tane güzel soğutan fan alacağım yardımcı olur musunuz bazen setler de oluyor 3 4 tane fan 140tl felan öyle güzel fan varsa bildiğiniz atar mısınız
Bu gün bir arkadaş bunları almış fiyatı çok düşmüş yerinde olsam kaçırmam

Fan alacaksan sessiz ve rpm i yüksek olanı tercih et derim ilerde ses ve performans sorunu yaşama diye

Cougar Vortex PWM 120mm hem sessiz hemde rpm değeri oldukça iyi
Aerocool DS önermeyen yok diyebilirim sessiz ve güçlü
Bir arkadaşta da şu fanlardan var sessizdi kasası https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-sickleflow-120mm-kirmizi-led-sessiz-fan.html

bunlardan uygun fiyatlı olanı tavsiye ederim.
Fandan fazla anlamam da 2li yada 3lü set performanslı ve 150tlye kadar Max çıkarım Bi yardımcı olun lütfen

Fandan fazla anlamam da 2li yada 3lü set performanslı ve 150tlye kadar Max çıkarım Bi yardımcı olun lütfen

valla mantıklı alışveriş yapayım dersen şu seti al derim

valla mantıklı alışveriş yapayım dersen şu seti al derim

55 CFM kötü bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,885
Üyeler
189,512
Son üye
altay000