4 ADET 5 Renk 120mm 12cm Performans Serisi Işıklı Kasa Fanı 169,00 TL yerine 139,00 TL
Var mı önerdiğin bir şey hocamlütfen araştırıp al ben gittim pahalı fan aldım kötü almışım 45cfm lan elimi koyuyom hava geldiğini bile hissetmiyom cfm yüksek güzel bi fan al
Fiyat performans olursa iyi olur 2 3 tane alacağım çünkü max 150 felan
Bu gün bir arkadaş bunları almış fiyatı çok düşmüş yerinde olsam kaçırmamPcye ek fan alacağım üstündeki çok iyi değil 2 tane güzel soğutan fan alacağım yardımcı olur musunuz bazen setler de oluyor 3 4 tane fan 140tl felan öyle güzel fan varsa bildiğiniz atar mısınız
Fandan fazla anlamam da 2li yada 3lü set performanslı ve 150tlye kadar Max çıkarım Bi yardımcı olun lütfenFan alacaksan sessiz ve rpm i yüksek olanı tercih et derim ilerde ses ve performans sorunu yaşama diye
Cougar Vortex PWM 120mm hem sessiz hemde rpm değeri oldukça iyi
Aerocool DS önermeyen yok diyebilirim sessiz ve güçlü
Bir arkadaşta da şu fanlardan var sessizdi kasası https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-sickleflow-120mm-kirmizi-led-sessiz-fan.html
bunlardan uygun fiyatlı olanı tavsiye ederim.
Fandan fazla anlamam da 2li yada 3lü set performanslı ve 150tlye kadar Max çıkarım Bi yardımcı olun lütfen
55 CFM kötü bu aradavalla mantıklı alışveriş yapayım dersen şu seti al derim
![]()
Dark 2x12cm Ultra Bright RING RGB LED Fan + 1xRGB LED Şerit + Uzaktan Kumanda RGB LED Kit (DKCKRGB02) - Kasa Fanı - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Ultra Bright 120mm RGB RING LED + 35cm 21X LED'li Şerit Kit Artık Kasa Seçerken Sevdiğiniz Renkte Fanları Seçmek Zorunda Değilsin! Dark RGB RING LED Kit ile Tüm Renkler Senin! Dark Ultra Bright RGB Ring Led Fanlar ve Led Şerit ile Alışılmışın Dışına Çıkın! Dark, yüksek performansı...www.teknobiyotik.com
Vallahi hocam bu fiyata bu yani55 CFM kötü bu arada
Onu da atın hocam değerlendiririm fakat kasam normal kasa yani ona göre baksak daha iyi olabilirVallahi hocam bu fiyata bu yanibütçe sorunu olmasa önerilecek tek fan be quiet silent wings 3 olurdu
![]()
Sizin öneriniz nedir hocam rbg şart değil güçlü olsun yeter55 CFM kötü bu arada