Razer Viper Mini vs Steelseries Rival 3

Reaksiyon skoru
61
Arkadaşlar 4 senedir Steelseries Rival 100 kullanıyorum mouse ömrünü tamamladı. Başlıktakilerden hangisini önerirsiniz kullananlar deneyimini paylaşabilir mi ? max:350

Viper Mini.

Sensörü vs daha iyi olduğunu biliyorum.
Ama steelseries kullanıcısı olduğun için steelseries alınmaz diye bir şey yok.
Yani alışkın olduğum için steelseries tarafına daha sıcağım. Ergonomi konusu değilde sensör ve tıklama ömrü daha önemli teşekkürler cevabın için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sensör. Ayrıca Viper Mini'nin daha ergonomik olduğunu rahatça söyleyebilirim.
Sensörleri arasında ne gibi farklar var acaba detaya inme şansımız var mı? :D

Yani alışkın olduğum için steelseries tarafına daha sıcağım. Ergonomi konusu değilde sensör ve tıklama ömrü daha önemli teşekkürler cevabın için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sensörleri arasında ne gibi farklar var acaba detaya inme şansımız var mı? :D
Hareketi daha doğru bir şekilde izliyor desek yeterli olur.

Arkadaşlar 4 senedir Steelseries Rival 100 kullanıyorum mouse ömrünü tamamladı. Başlıktakilerden hangisini önerirsiniz kullananlar deneyimini paylaşabilir mi ? max:350
Viper mini sensör olarak bir tık daha iyi ergonomi de iyi sayılabilir burada diğer etken fiyatlar Rival 3 şuan daha pahali o yüzden Viper mini daha mantikli ama profesyonel degilsindir diye düşünüyorum Rival 3 tasarim olarak daha al benisi var Rival 3 de alabilirsin o aradaki sensör farki devasa değil

Viper mini sensör olarak bir tık daha iyi ergonomi de iyi sayılabilir burada diğer etken fiyatlar Rival 3 şuan daha pahali o yüzden Viper mini daha mantikli ama profesyonel degilsindir diye düşünüyorum Rival 3 tasarim olarak daha al benisi var Rival 3 de alabilirsin o aradaki sensör farki devasa değil
Evet daha albenili alışkın olduğum için fakat sensör ve fiyat yüzünden diğer tarafa kayacağım. teşekkürler.

Geri