AMD işlemci fan hızı nasıl ayarlanır ?

Peacee

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
728
AMD r3 3100 işlemcim var fan hızını arttırıp düşürebileceğim bir uygulama varmı ? İşlemci uygulaması üzeeinden yapabilirmiyim ?

Anakartının kendi yazılımından (varsa eğer) veya BIOS'tan fan hızlarını ayarlayabilirsin.
Anakartın nedir?

Neden gerekli duyuyorsun? Auto da kalmasının daha sağlıklı olacağını düşünüyorum

Neden gerekli duyuyorsun? Auto da kalmasının daha sağlıklı olacağını düşünüyorum
Dostum kasadan hafif bir cızırtı sesi geliyor bi yokladım işlemci fanından geliyor gibi geldi bende biraz düşürüp bakacağım işlemci fanımı diye

AI SUITE 3 veya BIOS'ta Q-fan Control'den hızları ayarlayabilirsin.
Ben sana BIOS'tan yapmanı öneririm yine de.
Asrock b450m hdv r4.0 anakartı var ben de ben yazılımı yok diye biliyorum var mı?

Asrock b450m hdv r4.0 anakartı var ben de ben yazılımı yok diye biliyorum var mı?
ASRock'un kendi sitesinde Motherboard Utility diye bir programı var, oradan yapılıyordur diye tahmin ediyorum, bakmadım yazılıma.
Veya APP SHOP'taki bir uygulamadan muhakkak yapılıyordur. Hadi o da olmasın diyelim gider BIOS'tan yaparsın 🤣.

ASRock'un kendi sitesinde Motherboard Utility diye bir programı var, oradan yapılıyordur diye tahmin ediyorum, bakmadım yazılıma.
Veya APP SHOP'taki bir uygulamadan muhakkak yapılıyordur. Hadi o da olmasın diyelim gider BIOS'tan yaparsın 🤣.
anakartın bios sürümüne nerden bakabilirim

anakartın bios sürümüne nerden bakabilirim
BIOS'ta burada.
1608827794686.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye