Asus prime b450m-kAnakartının kendi yazılımından (varsa eğer) veya BIOS'tan fan hızlarını ayarlayabilirsin.
Anakartın nedir?
AI SUITE 3 veya BIOS'ta Q-fan Control'den hızları ayarlayabilirsin.Asus prime b450m-k
Dostum kasadan hafif bir cızırtı sesi geliyor bi yokladım işlemci fanından geliyor gibi geldi bende biraz düşürüp bakacağım işlemci fanımı diyeNeden gerekli duyuyorsun? Auto da kalmasının daha sağlıklı olacağını düşünüyorum
Asrock b450m hdv r4.0 anakartı var ben de ben yazılımı yok diye biliyorum var mı?AI SUITE 3 veya BIOS'ta Q-fan Control'den hızları ayarlayabilirsin.
Ben sana BIOS'tan yapmanı öneririm yine de.
Anladım teşekkürler valoranttada baya iyisin bu aradaAI SUITE 3 veya BIOS'ta Q-fan Control'den hızları ayarlayabilirsin.
Ben sana BIOS'tan yapmanı öneririm yine de.
ASRock'un kendi sitesinde Motherboard Utility diye bir programı var, oradan yapılıyordur diye tahmin ediyorum, bakmadım yazılıma.Asrock b450m hdv r4.0 anakartı var ben de ben yazılımı yok diye biliyorum var mı?
anakartın bios sürümüne nerden bakabilirimASRock'un kendi sitesinde Motherboard Utility diye bir programı var, oradan yapılıyordur diye tahmin ediyorum, bakmadım yazılıma.
Veya APP SHOP'taki bir uygulamadan muhakkak yapılıyordur. Hadi o da olmasın diyelim gider BIOS'tan yaparsın.
![]()
ASRock B450M-HDV R4.0
Supports AMD AM4 Socket Ryzen™ 2000, 3000, 4000 G-Series, 5000 and 5000 G-Series Desktop Processors; 2 DIMMs, Supports DDR4 3200+(OC)<span style=color:red;>*</span>; 1 PCIe 3.0 x16, 1 PCIe 2.0 x1; Graphics Output : HDMI, DVI-D, D-Sub; 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC887/897 Audio Codec); 4 SATA3, 1...www.asrock.com
BIOS'ta burada.anakartın bios sürümüne nerden bakabilirim