bıktımartık
80+
- Reaksiyon skoru
- 111
tamam o zaman yazın okula gideceksin kışın mezun olacaksın kabulmu deseler etmeyeceksin bana burda kabul ederim demeSınav olmak istemiyoruz değil,sağlımız için sınavların 'ERTELENMESİNİ' istiyoruz.
ben lisedeyken sınıflar 35-40 kişiydi. senin sınıfın tenhaymış. korona olmamak imkansız okulda.Haklısın yazılılar için 1-2 kere gidince sosyal mesafe olmadığını anladım ki biz sınıfta 20 kişiyiz. Büyük mevcudlu sınıfları düşünemiyorum
#ziyaselcukistifaevet yine olsa yine girerim en azından burada hashtag açıp ağlamam xD
Arkadaşım 2 tane notu 50 aşağısıymış hiçbirşey dememişler 50 nin altında sınıfta kalınmıyormuYapmazlar, öyle yapsalar sınavları da yapmazlardı.
Gördüğüm en haklı yorum. Çerçeveletin bunuBu lafım herkese oturup ağlamayın adam gibi çalışın sınav olsa da olmasa da.
Gören de YKS'ye giriyor sanacak.
Sınav oldun mu?sevilmeyen adam olsa ne olur konu çok saçma sınav istemiyorsanız sınıf atlamamayı da göze alacaksınız hiçbir şey yapmadan sınıfmı atlacaklar onlıne eğitim görüyoruz demeyin
Hala vazgeçmek için zaman var!Ziya Selçuk çoktan sevilmeyen adam oldu zaten
OlmayacakmışSınıfta kalma olacakmı arkadaşlar bu sene liseler için
Sürekli aynı şeyi yazıyorsunuz bu tarz konuların altına. Tamam anladık. Elimizden ne gelebilir?5 Saat Canlı Ders + 5 Saat Maskeli Bir Şekilde Etüt eve gelince takatim kalmıyor. Ekstradan 2,5 saat ben de çalışıyorum. Yani kısacası ders başladığında 8.40, 13.30 da çıkıp 19.00 da eve geliyorum. Kendime ayıracak vaktim kalmadı telaştan...