AMD Ryzen Wraith Sesi çok mu ?

SinanFx

80+
Reaksiyon skoru
167
Arkadaşlar Merhaba ben AMD Ryzen Wraith RGB almayı düşünüyorum RGB leri ve soğutması çok hoşuma gitti 200TL ye alacağım ancak bu Soğutucu çok ses çıkartıyormu yardımcı olabilirmisiniz beni arada bıraktı bazıları çok ses yapıyor diyor bazılarıda rahatsız etmez diyor bilgisi olan yada sahib olan birileri yardımcı olabilir mi ?

Arkadaşlar Merhaba ben AMD Ryzen Wraith RGB almayı düşünüyorum RGB leri ve soğutması çok hoşuma gitti 200TL ye alacağım ancak bu Soğutucu çok ses çıkartıyormu yardımcı olabilirmisiniz beni arada bıraktı bazıları çok ses yapıyor diyor bazılarıda rahatsız etmez diyor bilgisi olan yada sahib olan birileri yardımcı olabilir mi ?

Çok ses çıkarmayacağını hatta ses çıkarmayacağını düşünüyorum

Sorun çözülmüş :)

birisi yoruma
I have this beauty and it´s loud as hell :-( ''''' yazmış yani :
Bu güzelliğe sahibim ve cehennem kadar gürültülü :-(

yine kafam karıştı
Hahhaah :D Videoyu izlemedimde yani normal soğutucudan ses gelmesi bence.

Hahhaah :D Videoyu izlemedimde yani normal soğutucudan ses gelmesi bence.
benim kasamda 3 tane fan takılı bu haziran sistemi yeniliyeceğim özellikle biraz sessiz olmasını sağlamak istiyorum kasadaki 2 fanı çıkarıtcam ve bi AMD WRAİTH birde Twin Frozer Msi ekran kartı alacağım bunlar kasa içindeki sesi yükses derecede azaltacaçını düşünüyorum çünkü kasada bir egzoz fani bir cpu fanı birde 60 derecede dönen ekran kartı fanları olacak bu sebebten dolaryı Wraith max in sesi önemli

benim kasamda 3 tane fan takılı bu haziran sistemi yeniliyeceğim özellikle biraz sessiz olmasını sağlamak istiyorum kasadaki 2 fanı çıkarıtcam ve bi AMD WRAİTH birde Twin Frozer MSI ekran kartı alacağım bunlar kasa içindeki sesi yükses derecede azaltacaçını düşünüyorum çünkü kasada bir egzoz fani bir cpu fanı birde 60 derecede dönen ekran kartı fanları olacak bu sebebten dolaryı Wraith max in sesi önemli
Kasan nedir ?

Zaten oyun oynarken kulaklık takıyorsun.Yalnız yaşıyorsan sıkıntı olmaz

Arkadaşlar sizce çok Rahatsız eder mi? yani ben odama falan girdiğimde kasamdan ağır bir fan sesi gelmesini istemem

ben kendim şahsen kullanıyorum ve kasanın fan sesi çıkıyor ama onun çıkmıyor gerçekten çok kaliteli bir ürün kesinlikle al kozmetik açısından da gayet şık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,294
Üyeler
187,951
Son üye
mehmet3514
Geri