Yayıncılara Bağış Yapan Var mı?

Kolaysa kendiniz yapın da görelim arkadaşlar. Bu işlere girişirken ne büyük paralar harcanıyor ne kadar uğraşılıyor haberiniz var mı?
Hiç üretim yapmadan sabaha kadar oturup oyun oynamak ne kadar akıl karı? Kimseye faydası yok milletin parasını ye, oh enayiler doyurur zaten :ROFLMAO:

Sponsorlar zaten kazandırıyor.
Büyük olmayan içerik üreticileri dışındakilere sponsor geldiğini daha önce gördün mü? Tekrardan diyorum, kolaysa kendiniz yapın siz kazanın o paraları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiç üretim yapmadan sabaha kadar oturup oyun oynamak ne kadar akıl karı? Kimseye faydası yok milletin parasını ye, oh enayiler doyurur zaten :ROFLMAO:
Kardeşim otur kendin yap o zaman içerik üretmek sadece oyun oynamak ise. İşini düzgün yapan garsona bahşiş vermekten farkı yok bunun. Saçmalıyorsun

Adamı izlemekten zevk alıyor o yüzden yapıyor, mesela şu anki ünlü yayıncılara bağış yapılmasa abone olunmasa nasıl gelişicek
720P30FPS yayın izlemekten kim zevk alır bağış yapanların kendisine de yarıyor yani daha kaliteli bir yayın izleyebiliyor tabi gidip 1000-2000TL atan enayidir zaten yakın arkadaşı değilse.
kaliteyle alakası yok adamlarda en taş sistem var zaten etrafı sponsor kaynıyor tahmin edemeyeceğimiz kadar dev para döndürüyolar bağış yapmanın sebebi sana eğlenceli zaman geçirttiyse emeği için atıyorsun veya destek olmak için ama bu kadar enayi varken her ay adamı para manyağı yapıp besleyecek kadar istanbulun en iyi semtinde trilyonluk evlerde oturtacak 3090 lı pc dizdirecek altına 600 k lık araba koyacak kadar enayi varken senin attığın 3-5 tl hiç bişey adamların fan sayfaları var üstlerini falan gösteriyor adamın ayakkabısı 2k üstü 600-700 tl

kaliteyle alakası yok adamlarda en taş sistem var zaten etrafı sponsor kaynıyor tahmin edemeyeceğimiz kadar dev para döndürüyolar bağış yapmanın sebebi sana eğlenceli zaman geçirttiyse emeği için atıyorsun veya destek olmak için ama bu kadar enayi varken her ay adamı para manyağı yapıp besleyecek kadar istanbulun en iyi semtinde trilyonluk evlerde oturtacak 3090 lı PC dizdirecek altına 600 k lık araba koyacak kadar enayi varken senin attığın 3-5 TL hiç bişey adamların fan sayfaları var üstlerini falan gösteriyor adamın ayakkabısı 2k üstü 600-700 TL
Fazla kazanan adama atmak saçma tabii ki de sponsoru olmayan kişiye neden atılmasın ki tüm yayıncılar mukemmel sistemle internetle mi başlıyor yayınlara

Bağış atıp atmamak kişinin kararı fakat burada gelip hiçbirşey yapmıyorlar denilmesi düpedüz ahmaklıktır. Ben kendim bağış atmıyorum çünkü yayın izlemiyorum. Ama genel olarak tüm içerik üreten insanlara oturup sadece oyun oynuyorlar dersen bu saçmalık olur. Seni bilgisayar başına geçirtsek ve binlerce kişinin önünde izleyici sıkılmayacağı şekilde içerik uretmeni söylesek öyle mal gibi kalırsın. Herşeyi çok kolay sanıyorsunuz siz. Zaten yayın yapmaya veya içerik üretmeye başlayan adam direk milyonlu takipçiler ile başlıyor değil mi?

Merak ettim. Bu kadar enayi insanlar var mı? Boş birine neden para atar bir insan ki. Adamın senin varlığından farkı yok sen ona bağış yapıyorsun :ROFLMAO:

Keşfedilmemiş yayıncılara bağış atılması yönündeyim mesela adamı 15-20 kişi izliyor destek amaçlı bağış atabilirsin çünkü adama destek olursun kendine daha iyi ekipmanlar vesaire alması yönünden ama büyük yayıncılara gidip para atamanın manası yok abone olmasına hiç bir lafım yok ama bağış saçma geldi bana

Bağış atıp atmamak kişinin kararı fakat burada gelip hiçbirşey yapmıyorlar denilmesi düpedüz ahmaklıktır. Ben kendim bağış atmıyorum çünkü yayın izlemiyorum. Ama genel olarak tüm içerik üreten insanlara oturup sadece oyun oynuyorlar dersen bu saçmalık olur. Seni bilgisayar başına geçirtsek ve binlerce kişinin önünde izleyici sıkılmayacağı şekilde içerik uretmeni söylesek öyle mal gibi kalırsın. Herşeyi çok kolay sanıyorsunuz siz. Zaten yayın yapmaya veya içerik üretmeye başlayan adam direk milyonlu takipçiler ile başlıyor değil mi?
Komiksin. Aç video beğendiysen bile eleştir. Her kez açsa izleyicisi olur elbet fakat boş bir iş, otur oyun izle para gelsin saçma.

Son düzenleme:
Komiksin. Aç video beğendiysen bile eleştir. Açsam izleyicim olur elbet fakat boş bir iş, otur oyun izle para gelsin saçma.
Kardeşim iyi misin sen? İzleyiciyi elde tutmak çok kolay bir şey sanıyorsun sen galiba?

Yayıncılara bağış yapmadım ama yüksek bir sayı atan sadece video izleyen yayıncılara bağış atanlara kızgınlığım var.

Kardeşim iyi misin sen? İzleyiciyi elde tutmak çok kolay bir şey sanıyorsun sen galiba?
Aslında yanlış düşündüğümü anladım, kaliteli yayın açanlar büyümeli fakat aB 5 lira aTtım anam söv gibi çıvık olaylar çok saçma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri