Sponsoru yok ki herkesin sponsor gelmesi için gelişmesi lazım geneSponsorlar zaten kazandırıyor.
Hiç üretim yapmadan sabaha kadar oturup oyun oynamak ne kadar akıl karı? Kimseye faydası yok milletin parasını ye, oh enayiler doyurur zatenKolaysa kendiniz yapın da görelim arkadaşlar. Bu işlere girişirken ne büyük paralar harcanıyor ne kadar uğraşılıyor haberiniz var mı?
Büyük olmayan içerik üreticileri dışındakilere sponsor geldiğini daha önce gördün mü? Tekrardan diyorum, kolaysa kendiniz yapın siz kazanın o paralarıSponsorlar zaten kazandırıyor.
Kardeşim otur kendin yap o zaman içerik üretmek sadece oyun oynamak ise. İşini düzgün yapan garsona bahşiş vermekten farkı yok bunun. SaçmalıyorsunHiç üretim yapmadan sabaha kadar oturup oyun oynamak ne kadar akıl karı? Kimseye faydası yok milletin parasını ye, oh enayiler doyurur zaten![]()
kaliteyle alakası yok adamlarda en taş sistem var zaten etrafı sponsor kaynıyor tahmin edemeyeceğimiz kadar dev para döndürüyolar bağış yapmanın sebebi sana eğlenceli zaman geçirttiyse emeği için atıyorsun veya destek olmak için ama bu kadar enayi varken her ay adamı para manyağı yapıp besleyecek kadar istanbulun en iyi semtinde trilyonluk evlerde oturtacak 3090 lı pc dizdirecek altına 600 k lık araba koyacak kadar enayi varken senin attığın 3-5 tl hiç bişey adamların fan sayfaları var üstlerini falan gösteriyor adamın ayakkabısı 2k üstü 600-700 tlAdamı izlemekten zevk alıyor o yüzden yapıyor, mesela şu anki ünlü yayıncılara bağış yapılmasa abone olunmasa nasıl gelişicek
720P30FPS yayın izlemekten kim zevk alır bağış yapanların kendisine de yarıyor yani daha kaliteli bir yayın izleyebiliyor tabi gidip 1000-2000TL atan enayidir zaten yakın arkadaşı değilse.
Fazla kazanan adama atmak saçma tabii ki de sponsoru olmayan kişiye neden atılmasın ki tüm yayıncılar mukemmel sistemle internetle mi başlıyor yayınlarakaliteyle alakası yok adamlarda en taş sistem var zaten etrafı sponsor kaynıyor tahmin edemeyeceğimiz kadar dev para döndürüyolar bağış yapmanın sebebi sana eğlenceli zaman geçirttiyse emeği için atıyorsun veya destek olmak için ama bu kadar enayi varken her ay adamı para manyağı yapıp besleyecek kadar istanbulun en iyi semtinde trilyonluk evlerde oturtacak 3090 lı PC dizdirecek altına 600 k lık araba koyacak kadar enayi varken senin attığın 3-5 TL hiç bişey adamların fan sayfaları var üstlerini falan gösteriyor adamın ayakkabısı 2k üstü 600-700 TL
Merak ettim. Bu kadar enayi insanlar var mı? Boş birine neden para atar bir insan ki. Adamın senin varlığından farkı yok sen ona bağış yapıyorsun![]()
Komiksin. Aç video beğendiysen bile eleştir. Her kez açsa izleyicisi olur elbet fakat boş bir iş, otur oyun izle para gelsin saçma.Bağış atıp atmamak kişinin kararı fakat burada gelip hiçbirşey yapmıyorlar denilmesi düpedüz ahmaklıktır. Ben kendim bağış atmıyorum çünkü yayın izlemiyorum. Ama genel olarak tüm içerik üreten insanlara oturup sadece oyun oynuyorlar dersen bu saçmalık olur. Seni bilgisayar başına geçirtsek ve binlerce kişinin önünde izleyici sıkılmayacağı şekilde içerik uretmeni söylesek öyle mal gibi kalırsın. Herşeyi çok kolay sanıyorsunuz siz. Zaten yayın yapmaya veya içerik üretmeye başlayan adam direk milyonlu takipçiler ile başlıyor değil mi?
Kardeşim iyi misin sen? İzleyiciyi elde tutmak çok kolay bir şey sanıyorsun sen galiba?Komiksin. Aç video beğendiysen bile eleştir. Açsam izleyicim olur elbet fakat boş bir iş, otur oyun izle para gelsin saçma.
Aslında yanlış düşündüğümü anladım, kaliteli yayın açanlar büyümeli fakat aB 5 lira aTtım anam söv gibi çıvık olaylar çok saçma.Kardeşim iyi misin sen? İzleyiciyi elde tutmak çok kolay bir şey sanıyorsun sen galiba?