Getir 30 tl bedava kampanyası.

Kampanyaları herkese farklı olarak gönderdikleri için öyle gelmiş sizce başka saate denerseniz veya yeni hesap açarsanız gelebilir.
Yeni hesap açarak gerçekleştirdim, Antalya'da var mı bilmiyorum.

Sakaryadayım ne getir var getiryemek var ne de getirsu var kampanya ve ürün kısmında da bir şey çıkmıyor?

Arkadaşlar an itibari ile anneme abime ve kendime 5 tl olmak üzere 3 sipariş verdim ve hepsi geldi evi yılbaşı için doldurduk herkes denesin kampanya herkeste olmayabiliyor ve herkese aynı kart üzerinden alamıyorsunuz farklı kartlar kullanmanız lazım bunu yayınlayan arkdaştan Allah razı olsun eş dost arkadaş akraba herkese yaydım bunu herkes teşekkür ediyor bana :D inşallah sizede çıkar bu kampanya

Arkadaşlar an itibari ile anneme abime ve kendime 5 TL olmak üzere 3 sipariş verdim ve hepsi geldi evi yılbaşı için doldurduk herkes denesin kampanya herkeste olmayabiliyor ve herkese aynı kart üzerinden alamıyorsunuz farklı kartlar kullanmanız lazım bunu yayınlayan arkdaştan Allah razı olsun eş dost arkadaş akraba herkese yaydım bunu herkes teşekkür ediyor bana :D inşallah sizede çıkar bu kampanya
Hangi şehirde oturuyorsunuz?

Hala devam ediyor mu acaba?

Geri