Amd Ryzen mi? İntel mi ?

Şu an AMD F/P oranında çok daha iyi olduğu için ADM tavsiye ediyoruz.

"olabiliyo"'dan sonra okuma gereği duymadım. Tek merakım orantısızlığı kendiniz mi test ettiniz yoksa ezberleyip mi konuşuyorsunuz.
bi test videosunda görmüstüm uzun zaman oldu adam aynı model iki ryzen işlemciyi aynı sıstemde kıyaslıyodu ıkısıde farklı sonuclar veriyodu bunu yazmamdaki kaynak bu

İntel'e neye dayanarak kusursuz diyorsun peki?
bundan 5 6 yıl öncesini göze önüne alırsak intel piyasadaki yerini hep korudu amd ise sürekli bir adım geride geldi taki 3000 serisi cıkana kadar 3000 serisi oldukca basarılı ama bütçe varsa intel daha iyi gibime geliyor çünkü fx serisi beni cok üzdü cebimi yaktı anlayacağın benim diyeceklerim bu kadar size iyi forumlar dilerm

bundan 5 6 yıl öncesini göze önüne alırsak intel piyasadaki yerini hep korudu amd ise sürekli bir adım geride geldi taki 3000 serisi cıkana kadar 3000 serisi oldukca basarılı ama bütçe varsa intel daha iyi gibime geliyor çünkü fx serisi beni cok üzdü cebimi yaktı anlayacağın benim diyeceklerim bu kadar size iyi forumlar dilerm

Biz günümüzden bahsediyoruz. Fiyat performans olarak her türlü ryzen. Diyorsan neredeyse aynı performansı alayım ve çekirdek sayısı daha az olsun ama 1000 TL daha çok vereyim İntel al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,416
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri