Sizce HyperX Cloud ll alınır mı ?

Bu kulaklık artık bir hayli eskidi, ederi 650-700 TL.
Bu fiyatlara çıkıldığında biraz daha zorlayıp Alpha S modeli tercih edilmeli.
Alternatif olarak Razer Kraken T.E de düşünülebilir ama 800-850 TL Cloud 2'ye verilmez.

Bu kulaklık artık bir hayli eskidi, ederi 650-700 TL.
Bu fiyatlara çıkıldığında biraz daha zorlayıp Alpha S modeli tercih edilmeli.
Alternatif olarak Razer Kraken T.E de düşünülebilir ama 800-850 TL Cloud 2'ye verilmez.
cloud alpha s indirime girmedi bir türlü girsede kaçırdım çok asil ve çok iyi kalitesi diyorlar indirimde düşünülebilir

İndirimlerde 750 TL'ye düşüyor belki tercih edilebilir.
İndirimsiz olarak alınmaz Alpha yada Alpha S daha iyi bir seçim olur

wireless almayı pek istemiyorum kablolu bağlantı yapılabiliyormu
Evet kablolu olarak kullanabiliyorsun . Ama ses sekmesi var kablolu mod'da windows üzerinden ses'i düşük seviyede tutarsan ses sekmesi olmuyor. Neden wireless olmasını istemiyorsun.

İndirimlerde 750 TL'ye düşüyor belki tercih edilebilir.
İndirimsiz olarak alınmaz Alpha yada Alpha S daha iyi bir seçim olur
cloud alpha s kış indirimine girdimi acaba bir bilginiz varmı herhangi bir sitede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet kablolu olarak kullanabiliyorsun . Ama ses sekmesi var kablolu mod'da windows üzerinden ses'i düşük seviyede tutarsan ses sekmesi olmuyor. Neden wireless olmasını istemiyorsun.
şimdiye kadar hep kablolu kullandım kablosuz daha rahat olur aslında ama bilmiyorum içimden bir şey kablolu al diyor

cloud alpha s kış indirimine girdimi acaba bir bilginiz varmı herhangi bir sitede

şimdiye kadar hep kablolu kullandım kablosuz daha rahat olur aslında ama bilmiyorum içimden bir şey kablolu al diyor
Kablosuz kulaklık sana özgürlük sunuyor. Arkadaşlarınla konuşurken mutfağa bile gidebilirsin. Oyun oynarken daha iyi olur. Her anlamda wireless kulaklık almak daha iyi .

Kablosuz kulaklık sana özgürlük sunuyor. Arkadaşlarınla konuşurken mutfağa bile gidebilirsin. Oyun oynarken daha iyi olur. Her anlamda wireless kulaklık almak daha iyi .
furyX veya cloud alpha s düşünücem

teşekkürler önerin için

furyX veya cloud alpha s düşünücem
Cloud Alpha S alman saçmalık olur bence çünkü daha ucuz fiyata wireless özelliği alıyorsun. Fury X Logitech G Pro X ten daha iyi olduğunu söyleyen arkadaşlar var bence bi Fury X'i değerlendirmelisin.

Cloud Alpha S alman saçmalık olur bence çünkü daha ucuz fiyata wireless özelliği alıyorsun. Fury X Logitech G Pro X ten daha iyi olduğunu söyleyen arkadaşlar var bence bi Fury X'i değerlendirmelisin.
çok kafam karıştı ikiside tasarım ve kalite olarak çok güzel bunun üstüne biraz düşünücem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,427
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri