Aile ikna etme taktikleri

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,756
Arkadaşlar elimde şuan laptop var eski bir laptop( intel duos var içinde o kadar) yazın pc alacağım ve annem aşşırı titiz laptop alacağımı düşünüyor ve ben pc toplayacağım masaüstüne pek de iyi niyetle bakmıyor nası ikna ederim gençler ya (bu arada annem gerşçekten aşşırı zekidir aqa kolay şeyler yazmayın)

Laptop daha pahalı olur de.

Masaüstün artılarını göster bence ikna olacaktır

masaüstülerin laptoplara göre daha fiyat performans olduğu söyle. Ve bilgisayarını kendin temizleyeceğini söyle.

Fiyat karşılaştırması ile ikna edilebilir. Örneğin kendim hem masaüstü hem de tablet bilgisayar kullanıyorum.

Masaüstü bilgisayarımda zaten her işimi rahatça yapıyorum. Ev dışındaki internet, sunum, yazı, okuma vb. işlerimi tablet bilgisayar ile yapıyorum. Hem oyun hem de işlerimi yapacağım bir dizüstü almak yerine daha uyguna iki bilgisayar aldım ve bütün işlerimi rahatça hallediyorum.

laptop ileride yetmeyince tekrar satın almak zorunda kalırız de kasa olursa ucuza yenilebiliriz de

laptopda bir şeyler yanarsa garanti süreci sıkıntı oluyor ve çok yüklek miktarlarda para alıyorlar
bizzat yaşadım 3500 tl ye aldıgım sıfır laptop un anakartı yanmış garantiye gönderdiğimizde 5000 tl masraf istediler bilgisayarın sıfırı 3500 tl fakat anakart için 5000 tl istediler masaüstünde ise kendin yeni bir tane ekleyebilirsin

Arkadaşlar elimde şuan laptop var eski bir laptop( Intel duos var içinde o kadar) yazın pc alacağım ve annem aşşırı titiz laptop alacağımı düşünüyor ve ben pc toplayacağım masaüstüne pek de iyi niyetle bakmıyor nası ikna ederim gençler ya (bu arada annem gerşçekten aşşırı zekidir aqa kolay şeyler yazmayın)
Kanka Normal bir şekilde konuş Artılarını daha uygun bir fiyata geleceğini daha performanslı olacağını şöyle bence izin verir hayırlı olsun darısı başımıza 😀😊

Kanka Normal bir şekilde konuş Artılarını daha uygun bir fiyata geleceğini daha performanslı olacağını şöyle bence izin verir hayırlı olsun darısı başımıza 😀😊
ya geçen yıl günlerce dil döktüm bu yıl herhalde acıdı bana söyledim tamam dedi bu arada babamda sıkıntı yok o herşeye okey diyo

bendede laptop vardı bozulunca pc almak zorunda kaldılar

Geri