Fanboy Olan Üyelere Tepki

Duyar kasma olayları vardı ondan sonra sen pek aktif değilsin.
Ondan önce de pek aktif değildim. Bir istek geldi sıcak bir konuyu aktardım foruma.

Ama saçma saçma olaylar yaşandı. O gün gerçekten sinirlendim. Odur budur pek girmem foruma. Aklıma eserse belki.

Ondan önce de pek aktif değildim. Bir istek geldi sıcak bir konuyu aktardım foruma.

Ama saçma saçma olaylar yaşandı. O gün gerçekten sinirlendim. Odur budur pek girmem foruma. Aklıma eserse belki.
O olayla ilgili pek konuşmak istemem ama olay yanlış anlaşıldı ve gereksiz büyüdü diyebilirim.

God of War ve Apple fanboyuyum laf edeni harcarım.
aple çöp değil ama parasının hakkını hiçbirzaman vermeyen , aldıktan 1 yıl sonra desteğin kaldırılmayacağına dair garanti vermeyen , karşılaştırmayı sadece kendi önceki nesili ile yapan ve her zaman sadece kar amaçlı bir firima.
god of war adamdır ama kötü bir oyun çıkarırsa affetmem.

aple çöp değil ama parasının hakkını hiçbirzaman vermeyen , aldıktan 1 yıl sonra desteğin kaldırılmayacağına dair garanti vermeyen , karşılaştırmayı sadece kendi önceki nesili ile yapan ve her zaman sadece kar amaçlı bir firima.
god of war adamdır ama kötü bir oyun çıkarırsa affetmem.
Parasının hakkını senin ülkende vermiyor yurtdışında 500-600 Dolar'a alıyorlar, hatayı Apple'da değil yönetimde arayacaksın ve şu 1 sene saçmalığı da ne? Bir ıPhone telefonun ömrü en az 4 senedir geçen seneye kadar ıPhone 5s'im vardı güncelleme almayı geçen sene bıraktı. 2020 yılında çıkan son model Xiaomi'yi 2017'de çıkan ıPhone X ile karşılaştırıyorlar Apple antisi olmak için olma lütfen.

Demin bir arkadaşla karşılaştım

forumda bir konu açılmış ve diyor ki jd monitör aldım sallanıyor nasıl çözebilirim

altına yazmış adam dandik monitör zaten iade edin

böyle anti fanboylarda var
çok garipler
Allah akıl fikir versin

Artiex fAnbOğu OlaN BeN. BuNu BeĞeNmEDi

Fan'lık daha iyi, kaliteli ve gerçek bilginin faydalı olmasını ve paylaşımını engeller...

Demin bir arkadaşla karşılaştım

forumda bir konu açılmış ve diyor ki jd monitör aldım sallanıyor nasıl çözebilirim

altına yazmış adam dandik monitör zaten iade edin

böyle anti fanboylarda var
çok garipler
Allah akıl fikir versin
Başka platformlarda var bu forumda da var, bu insanlarla tartışmaya da girilmez.

Parasının hakkını senin ülkende vermiyor yurtdışında 500-600 Dolar'a alıyorlar, hatayı Apple'da değil yönetimde arayacaksın ve şu 1 sene saçmalığı da ne? Bir ıPhone telefonun ömrü en az 4 senedir geçen seneye kadar ıPhone 5s'im vardı güncelleme almayı geçen sene bıraktı. 2020 yılında çıkan son model Xiaomi'yi 2017'de çıkan ıPhone X ile karşılaştırıyorlar Apple antisi olmak için olma lütfen.
https://www.apple.com/tr/shop/product/MX572ZM/A/apple-mac-pro-tekerlek-kiti sen bunun parasının hakkını verdiğini düşünüyorsan biraz zengin olmalısın dostum. ülkemizde uygulanan vergiler çoğu teknolojik alete aynı uygulanıyor ve ona rağmen fiyatları en uçuk olan apple. çok kez apple kullandım ve beni hep yüz üstü bıraktı, oneplus a geçtiğimden beri çok mutluyum. ve garanti vermeyen dedim öyle yaptı demedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,496
Üyeler
183,129
Son üye
ado.
Geri