engelliler hakkında proje

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
7,817
Arkadaşlar engellilerin sorunlarıyla alakalı çözümler üretip iki tane proje hazırlamam lazım yardım ederseniz sevinirim.
edit: fikir istiyorum

Son düzenleme:
Ödevini biz mi yapalım ? Bu illegal bir şey
Yapmak istemiyorsan yapma, zorlama yok. İllegalde demezsin bu arada. Bu kaçıncı seviye?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar engellilerin sorunlarıyla alakalı çözümler üretip iki tane proje hazırlamam lazım yardım ederseniz sevinirim.
Merdivenlerden yukarı çıkmak veya aşağı inmek sorun yaratabilir. Karşıdan karşıya geçmekte aynı şekilde.

Yapmak istemiyorsan yapma, zorlama yok. İllegalde demezsin bu arada. Bu kaçıncı seviye?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merdivenlerden yukarı çıkmak veya aşağı inmek sorun yaratabilir. Karşıdan karşıya geçmekte aynı şekilde.
fikir verdiğin için teşekkür ederim.

şam-Engelsiz
Dinle ilham verir

Bende asansör için örnek vereyim.
Engelli asansörlerini normal herhangi bir engeli olmayan bireyler kullanıyor.

Engellilere olan park yerlerini de engeli olmayan bireyler kullanıyor.

Engelli biriyle sohbet edip röportaj yapardım ben olsam. Sorunları 1.ağızdan dinlemek çok daha iyidir. Veya engelli biri gibi, tekerlekli sandelye kullanırsınız sokakta , videoya alırsınız, gayet etkili olur.

ödevine yardımcı oluyoruz yapmıyoruz linçlemek yerine yardım etseniz arabalarr duyarsız ve görme engelliler için olan plakaların üstüne park edebiliyor bunun için oraya aracların park edemiyeceği şekilde yanına ağaç falan dikilebilir

ödevine yardımcı oluyoruz yapmıyoruz linçlemek yerine yardım etseniz arabalarr duyarsız ve görme engelliler için olan plakaların üstüne park edebiliyor bunun için oraya aracların park edemiyeceği şekilde yanına ağaç falan dikilebilir
fikrin için teşekkürler.

Çokh ZekiCe AyneN DevAm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,095
Üyeler
186,987
Son üye
tehemilaa
Geri