eysis
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,235
Her yerde 3100 TL olsaydı çok güzel olurdu!CHP'nin olduğu illerde asgari ücret 3100 TL olacakmış sanırım.
Her yerde 3100 TL olsaydı çok güzel olurdu!CHP'nin olduğu illerde asgari ücret 3100 TL olacakmış sanırım.
Bir şey fark etmez. Kaşıkla verdiklerini kepçeyle geri alacaklar değişen bir şey olmayacak.CHP'nin olduğu illerde asgari ücret 3100 TL olacakmış sanırım.
Bence yapamaz onu Mansur yavaş asagari ücret 3100tl paylaştı ama olmayadabilirHer yerde 3100 TL olsaydı çok güzel olurdu!
sadece ankara adına böyle bir şey olacağını sanıyordum ama sadee ankarada kalır chp'nin olduğu illerden biride istanbul zaten asgari ücretlinin yarısı burda yapacaklarını sanmıyorum, sadece sözden ibaret kalmaz uamrımCHP'nin olduğu illerde asgari ücret 3100 TL olacakmış sanırım.
2kere konu açtım yazan olmadı beaBunun konusunu burada konuşmayın rica ediyorum. Kendiniz konu açın.
Kesinlikle çok daha iyi olurdu ama elimizdekiyle yetineceğiz.Her yerde 3100 TL olsaydı çok güzel olurdu!
Umarım öyle olur.sadece ankara adına böyle bir şey olacağını sanıyordum ama sadee ankarada kalır chp'nin olduğu illerden biride istanbul zaten asgari ücretlinin yarısı burda yapacaklarını sanmıyorum, sadece sözden ibaret kalmaz uamrım
Sanırım bu ailede ki fert başına para. 4 kişilik bir ailenin neresine yetecek bu?Asgari ücret açıklandı.
Yeni asgari ücret: 2825 TL oldu.
Ne düşünüyorsunuz? Sizce yeterli mi?
Hocam 4kişilik aileyiz annemi babamı sayma 2 3145tl az para deil ve corona biterse çok iyi işler olucak bizim işlerde inşallahSanırım bu ailede ki fert başına para. 4 kişilik bir ailenin neresine yetecek bu?