B450 auros m ana kart

2080Ti alıyorsan X570 serisi al dostum anakartını yüksek tut.

ryzen 9 u en iyi b450 anakarta taksan da overclock olayını aklından çıkar. Stock hızlarda kullanırsın sadece...

ryzen 9 u en iyi b450 anakarta taksan da overclock olayını aklından çıkar. Stock hızlarda kullanırsın sadece...
Stock hızda çalışsın yeter.Overloxk düşünmüyorum zaten garantisi var diye yapmayacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2080Ti alıyorsan X570 serisi al dostum anakartını yüksek tut.
Bütçemi aşıyor b450 ana kartnile arasında 800tl fark var .

Bu
B450 orta donanım bir anakart bence bütçeniz R9 ve Rtx2080 ti a yetiyorsa anakarta kesinlikle upgrade yapmalısınız selamlar :)
PCI 4.0 ve overlock için 1500tl vermek istemiyorum

R9 işlemciye B450 hakaret olur, bu X 570 i tavsiye ederim.

Neden hakaret olsun ? Tek farkı PCI 4.0

Aslında değil, B450 ile X570 lerin mosfet yapısı arasında dağlar kadar fark var. Bios arayüzündeki desteklerde cabası. Daha bir sürü farkları var büyüklü küçüklü ama araştırırsan daha iyi anlarsın.

Benim kendi düşüncem bu.

Vrm olarak zayıf bir anakart. https://i.redd.it/7n48gewun0p21.png

X 570 anakarta bütçe yoksa MSI B450I Gaming Plus AC
Ove lock yapmayacağım.Hiz aşırtma olmayacağı için vrm ne gibi bir sıkıntı çıkarabilir ki?Ayrıca sıvı soğutma kullanacağım.

Aslında değil, B450 ile X570 lerin mosfet yapısı arasında dağlar kadar fark var. Bios arayüzündeki desteklerde cabası. Daha bir sürü farkları var büyüklü küçüklü ama araştırırsan daha iyi anlarsın.

Benim kendi düşüncem bu.
Evet overlock bakımından iyi bir performans sunuyor ama ben overlock yapmayacağım.Kendi yukunde çalışan bir işlemci ne kadar isitabilir ki ana kartı ?

Vrm olarak zayıf bir anakart. https://i.redd.it/7n48gewun0p21.png

X 570 anakarta bütçe yoksa MSI B450I Gaming Plus ACQUOT
Elimde olan kart aorus b450 m

Ove lock yapmayacağım.Hiz aşırtma olmayacağı için vrm ne gibi bir sıkıntı çıkarabilir ki?Ayrıca sıvı soğutma kullanacağım.

Evet overlock bakımından iyi bir performans sunuyor ama ben overlock yapmayacağım.Kendi yukunde çalışan bir işlemci ne kadar isitabilir ki ana kartı ?

Sadece OC olarak düşünmemelisiniz. R9 az güç çeken zayıf bir işlemci değil 105W gibi bir değerden bahsediyoruz ki bu tam yükte biraz daha artar. Bu durumda yine mosfetlerde yük olucak, B450 anakartın sıkıntı yaratması bile mümkün.

Elimde b450 Auros m. Var alalı 1hafta oldu iade mi etsem bilemedim fakat x570 ler 1500tl çok yuksek

Stock hızda çalışsın yeter.Overloxk düşünmüyorum zaten garantisi var diye yapmayacağım

Bütçemi aşıyor b450 ana kartnile arasında 800tl fark var .

Bu
PCI 4.0 ve overlock için 1500tl vermek istemiyorum
hocam elinizde r9 ve 2080 ti var mı şuan yoksa alacak mısınız ?

Geri