Technopat Rezaleti ........

Naix

80+
Reaksiyon skoru
6
Gördüğünüz gibi tamamen rezalet , Abdullah Kardeşimin kalitesi nerde bu rezalet sitenin kalitesi nerde....

Ekler

• technopat gg.png
    technopat gg.png
    51.2 KB · Hit: 398
Recep baltaşın orjinal hali bu. biraz sert biri.
Abdullah hacıgülde yanı şekilde. burda biraz sert. aynı recep baltaş gibi. bazen atışmalar oluyor üyeler ile abdullah hacıgül arasında. (''Abdullah Kardeşimin kalitesi nerde bu rezalet sitenin kalitesi nerde....'' dediğiniz için söyledim bunu.)

bu nedir?

Sadece Technopat değil ki. Donanımhaber, Shiftdelete vs. de o bahsedilen büyük teknoloji sitelerinden içerik alıp Türkçe'ye çeviriyor.

Hatta Donanımhaber'de bir tane editör var onu da başaramıyor, haberleri hep hata dolu, üyeler müdahale ediyor da düzeltiyor.

Üretmek değil yerelleştirmek. Yine de İngilizce bilmeyenler için bir emek var, bir hizmet var ortada, linç etmek ne kadar doğru bilemedim.

Çoğu teknoloji sitesi yabancı kaynaklardan çeviri yaparak haber yapıyor. Recep Baltaş'ı haksız görmüyorum bu konuda.

Abdullah' ın da böyle ters cevapları var.
Dur dur sus aman yanlış bilgilendirmeden ceza yersin.
"Stok eritmek için kullanılmış bence." yazısına yanlış bilgilendirmeden uyarı yedim.
"Stok eritmek için kullandığı bariz belli." yazan arkadaş yemedi.

Bu tip konular baymadı mı artık? Technopat çöp, DA boş, Baltaş'ın saygısızlığı, Abdullah'ın story'si...

Yahu Baltaş vs Hacıgül diye konu açılmış, akıl almaz. Elinize ne geçiyor bize de açıklayın da biz de yapalım aynısından. Kaostan zevk mi alıyorsunuz?

Dananın altında buzağı arıyormuşsunuz gibi geldi bana.

Abdullah hacıgül 5000tlye rtx 3080 li sistem dizse neden rtx3090 yok der bunlar.

Geri