Topladığım Sistem Nasıl?

Geliştirilebilir zaten içinde 750w'luk psu var, sıvı soğutma koyup ne yapacaksınız ? Bu sistem zaten buz gibi çalışır

aşırı pahalı değil bence kasası pahalı ve sıvı soğutma var zaten sıvı soğutma 1500 lira kasa 1000tl bunlar kendi isteği illa ki 500 TL lik msi kasa almak zorunda değilki
1500 TL'Lik kasa alıp arkadaş bir fark yaşamayacak, zaten soğuk çalışacak bir sistemi daha soğutmak hiçbir şeyinize yaramaz :D

aşırı pahalı değil bence kasası pahalı ve sıvı soğutma var zaten sıvı soğutma 1500 lira kasa 1000tl bunlar kendi isteği illa ki 500 TL lik msi kasa almak zorunda değilki
evet aynen bende öyle düşündüm corsair kasa olduğu için ve iyi kasa sonradan geliştirebilir ama 3060 ti diyolar tamda bütçemin sınırında olduğu için eklemedim yanında bu sistemin monitör ve klvyede var ondan

işlemci:amd ryzen 5 3600
ekran kartı:asus tuf 3 radeon rx 5600xt oc
anakart:asus tuf b450-Pro Gaming
ram:corsair 16gb 3600mhz
kasa:corsair 4000d siyah
soğutucu:corsair Hydro h115i PRO RGB
PSU:Corsair 650w 80+bronze
depolama:sandisk 1tb ssd+seagate baracuda 1tb HDD

Topladığım sistem böyle arkadaşlar parçalar uyumlu mu ve sistemi böyle yapsan daha iyi olur dediğiniz bir şey varmı?
Çok pahalı rtx3060ti veya rtx3070 toplanır

evet aynen bende öyle düşündüm corsair kasa olduğu için ve iyi kasa sonradan geliştirebilir ama 3060 ti diyolar tamda bütçemin sınırında olduğu için eklemedim yanında bu sistemin monitör ve klvyede var ondan
hocam ben linç yicem büyük ihtimal sen en iyisi 3060ti al rahatlasınlar boşver sıvı soğutmayı sonra alırsın

ekran kartı tabi ki geliştirilebilir fakat ramleri felanda pahalı 3600mhz anakartı 1000 TL sadece ekran kartına bakmayın
Tamam bildiğinizi okuyun, sonra sisteminiz bir kaç yıl sonra ultrada oyun açamayınca IşQlı MıŞIqLı sıvı soğutmalarınızla açarsınız o oyunları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

soğuk çalışmıyor ryzen 5 3600 stok soğutucusu performansını azaltıyor ben bu sistemle sadece oyun oynamıcam
Topladığım kasadan bahsediyorum içinde 3700x var ve wraith prism ile geliyor :D

doğru diyosunuz 3060 ti olabilir ama bütçeye nasıl sığcak 6000 tl değil mi o ekran kartı bu sistemin yanında monitörde var ve senin attığın sistemde ramler 3000 mhz ben 3600 isterdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,832
Üyeler
189,736
Son üye
canbozokresmi
Geri