[ÇÖZÜLDÜ] Ps 4 slim mi one s mi?

Hangisi?

• Xbox One S 1tb

Oylar: 11 34.4%
  • Ps 4 Slim 1tb

Oylar: 21 65.6%

• Oy kullanan toplam üye
    32
tabii ki Xbox zaten benim bildiğim kadarıyla sadece eski nesile paran yetiyor ve PS4 alman çok mantıklı olmaz. Gamepass ile Xbox

PS4 alıp oyunları ikinci el alırdım

Yeni çıkan oyunları 1 ayda alırsın da mesela GoW, TLOU vs. gibi daha önce çıkmış oyunlar şuan 100-120tl seviyesinde. Bunu da bilerek al.
paketli satılanlar oluyor önerin nedir one s için

Sizce hangisi 2si arasında kaldım bütçe kısıtlı diye one s düşünüyorum
ps4 alma çünkü xbox one s game pass gibi bir sevise sahip oyunlarının fiyatları çok uçuk değil
ancak ps4 te böyle bir sistem yok ve oyunları pahalı

İkiside değil. Artık eski nesil konsollar yavaştan rafa kalkmaya başladı. Önerim Xbox Series S. Fiyatının düşmesini bekleyebilir ya da yurtdışından getirebilirsin.

ps4 alma çünkü xbox one s game pass gibi bir sevise sahip oyunlarının fiyatları çok uçuk değil
ancak ps4 te böyle bir sistem yok ve oyunları pahalı
Her PS4 konusunun altına gelip ''PS4 oyunları pahalı'' yazmaktan sıkılmadınız mı cidden?
PS4 efsanesi sayılabilecek çoğu oyun (GOW, Horizon, TLOU vs.) şuan 150TL'nin altında. Nasıl pahalı oluyor?
Gamepass dışında Xbox'ın oyun fiyatları PS4 ile aynı neredeyse, orada da pahalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınabilir. Güzel bir paket.

Her PS4 konusunun altına gelip ''PS4 oyunları pahalı'' yazmaktan sıkılmadınız mı cidden?
PS4 efsanesi sayılabilecek çoğu oyun (GOW, Horizon, TLOU vs.) şuan 150TL'nin altında. Nasıl pahalı oluyor?
Gamepass dışında Xbox'ın oyun fiyatları PS4 ile aynı neredeyse, orada da pahalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınabilir. Güzel bir paket.
sen bi bakarmısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,985
Üyeler
189,956
Son üye
HzMsü
Geri