haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,576
tabii ki Xbox zaten benim bildiğim kadarıyla sadece eski nesile paran yetiyor ve PS4 alman çok mantıklı olmaz. Gamepass ile Xbox
paketli satılanlar oluyor önerin nedir one s içinYeni çıkan oyunları 1 ayda alırsın da mesela GoW, TLOU vs. gibi daha önce çıkmış oyunlar şuan 100-120tl seviyesinde. Bunu da bilerek al.
Sıfır mı alacaksın?paketli satılanlar oluyor önerin nedir one s için
evet mecbur 3300 bütçeSıfır mı alacaksın?
Tamam, biraz araştırayım. Link atarım birazdanevet mecbur 3300 bütçe
ps4 alma çünkü xbox one s game pass gibi bir sevise sahip oyunlarının fiyatları çok uçuk değilSizce hangisi 2si arasında kaldım bütçe kısıtlı diye one s düşünüyorum
şu nasıl?Sıfır mı alacaksın?
Her PS4 konusunun altına gelip ''PS4 oyunları pahalı'' yazmaktan sıkılmadınız mı cidden?ps4 alma çünkü xbox one s game pass gibi bir sevise sahip oyunlarının fiyatları çok uçuk değil
ancak ps4 te böyle bir sistem yok ve oyunları pahalı
Alınabilir. Güzel bir paket.
sen bi bakarmısın?Her PS4 konusunun altına gelip ''PS4 oyunları pahalı'' yazmaktan sıkılmadınız mı cidden?
PS4 efsanesi sayılabilecek çoğu oyun (GOW, Horizon, TLOU vs.) şuan 150TL'nin altında. Nasıl pahalı oluyor?
Gamepass dışında Xbox'ın oyun fiyatları PS4 ile aynı neredeyse, orada da pahalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınabilir. Güzel bir paket.
Bakarımsen bi bakarmısın?
öyle değil öneri olarak paketleri diyorum internetten bi baksana ben seçemedimBakarımBuyur.