Papara Kart ne kadar güvenilir?

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,128
Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar. Bilgisayarım için parça yükseltme yapacağım ve 18 yaşından küçük olduğum için limiti fazla ön ödemeli kart arıyordum. Benim de karşıma Papara kart çıktı. Daha önce duymuştum fakat ne kadar güvenilir olduğu hakkında hiçbir bilgim yok. Hangi kartı almalıyım? Bunun Black, Lite vs. bir sürü kartları var.

Arkadaşım çoğu bilgisayar parçasını o kartan aldı ve hiç bir sorun çıkarmadı

Arkadaşım çoğu bilgisayar parçasını o kartan aldı ve hiç bir sorun çıkarmadı
Ben de aslında İninal var 800 liralık bir alışveriş yapacağım için yetmiyor. Ben de Paparadan alacağım mecburen.

Papara kullanmadım ancak adını çok duydum, herhangi bir sorun çıkartacağını sanmam :)

kesinlikle güvenilir uygulamasını da telefonuna indir birçok sitede oyun içi alımda komisyonsuz para aktarımı sağlıyor

Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar. Bilgisayarım için parça yükseltme yapacağım ve 18 yaşından küçük olduğum için limiti fazla ön ödemeli kart arıyordum. Benim de karşıma Papara kart çıktı. Daha önce duymuştum fakat ne kadar güvenilir olduğu hakkında hiçbir bilgim yok. Hangi kartı almalıyım? Bunun Black, Lite vs. bir sürü kartları var.
Güvenilir. İninal'den Papara'ya geçtim çok daha iyi. Aylık ücret vs. yok. Ben kullanıyorum memnunum. Papara Black Kart alabilirsin Kart ücreti vs. yok.
IMG_20200425_012339.webp
IMG_20200425_012416.webp
IMG_20200425_012430.webp

Sen black kart mı kullanıyorsun peki? Karta ücret ödeniyor mu yoksa ücretsiz bir şekilde kurye eve mi teslim ediyor?
Çipli kartı 20.11.2019 'da sipariş ettim. Ocak ayında geldi. Kart gelmeden önce lite kartı gönderdiler bu süre zarfında kartsız kalmayayım diye... Ücretsiz bir şekilde lite kartı getirdiler içinde 5 TL yüklüydü. Birkaç ay sonra da çipli kartı ücretsiz getirdiler yine içinde 5 lira yüklüydü. Kullanım ücreti vs. yok. Black kart kullanıyorum şu an temassız vs. var. Yaklaşık 5 senedir ininal kullanıyorum. İninal'den çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Özellikle bilgisayar parçası gibi bir ürün alırken ininal, para yüklerken ücret, yüklendikten sonra kullanım ücreti bir ara 1 TL'ydi 2 TL oldu sonradan ininal'de bir ara ücretsiz kart veriyordu almıştım ama böyle kapına kadar 2 tane kart getirip içinde beşer TL yüklü olmuyordu. Ben memnunum.

Çipli kartı 20.11.2019 'da sipariş ettim. Ocak ayında geldi. Kart gelmeden önce lite kartı gönderdiler bu süre zarfında kartsız kalmayayım diye... Ücretsiz bir şekilde lite kartı getirdiler içinde 5 TL yüklüydü. Birkaç ay sonra da çipli kartı ücretsiz getirdiler yine içinde 5 lira yüklüydü. Kullanım ücreti vs. yok. Black kart kullanıyorum şu an temassız vs. var. Yaklaşık 5 senedir ininal kullanıyorum. İninal'den çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Özellikle bilgisayar parçası gibi bir ürün alırken ininal, para yüklerken ücret, yüklendikten sonra kullanım ücreti bir ara 1 TL'ydi 2 TL oldu sonradan ininal'de bir ara ücretsiz kart veriyordu almıştım ama böyle kapına kadar 2 tane kart getirip içinde beşer TL yüklü olmuyordu. Ben memnunum.
Black Kart ile vs. uğraşmak istemiyorum. Lite Kart işimi görür herhalde sadece para çekemiyorum galiba Lite Kart da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,061
Üyeler
187,285
Son üye
Mehmet Çelebioglu
Geri