14 Bin lira sistem topladım nasıl?

Tamam artık son kararı vereceğim sanırım gamerock alcam şuan bile 14 bini aştım anakart olarak attığım anakart nasıl veya MAG B550 Toamahawk mı alsam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siz link bırakın tek tek açtım sayfaları son bir düşünücem iki üç tane öneriniz varsa da kabulum geil pek duymadığım bir marka.
Bütçe B550 Gaming Edge WIFI için yetiyorsa daha iyi olur. Yoksa Tomahawk kalsın.

Hatırlamıyorum birt hocam söylemişti bende biraz araştırdım olabilceğini düşündüm.

Üzmez palitin en üst modelidir ve çok iyi bir soğutmaya sahiptir.
Bende bunu anlamıyorum. Ülkede bu furya oldu sanırım. 4 tane konu var diye o ürün kronik sıkıntılı mı oluyor? Gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum bazen. Binlerce satan bir üründe geri dönüş oranı önemlidir. %1-2 her üründe olur. Kaç tane satıldı da kaçı geri döndü? Kronik sorunu olan bir ürünü firma göz göre göre piyasaya sürmeye devam etmek hocam. Kingston gibi bir firmadan bahsediyoruz. Bence bu "Kronik sorunlu" tagı öyle kolay olmuş ki, herkes aynı şeyi konuşuyor.

Bütçemi aşıyor SSD Yi 970 Evo yaptım 500 gb sonradan 1 tb daha alırım teşekkürler.
Belki yılbaşı vs indirimle 3 bin tl bulabilirsin en azından bunun 500gb sürümü itopyada 1300₺ ekstradanda 500₺ 480gb ssd ekle en mantıklısı bu önemli oyunları 980pro'ya depolama,başka oyunlar vs. 480gb ssd ye

Bende bunu anlamıyorum. Ülkede bu furya oldu sanırım. 4 tane konu var diye o ürün kronik sıkıntılı mı oluyor? Gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum bazen. Binlerce satan bir üründe geri dönüş oranı önemlidir. %1-2 her üründe olur. Kaç tane satıldı da kaçı geri döndü? Kronik sorunu olan bir ürünü firma göz göre göre piyasaya sürmeye devam etmek hocam. Kingston gibi bir firmadan bahsediyoruz. Bence bu "Kronik sorunlu" tagı öyle kolay olmuş ki, herkes aynı şeyi konuşuyor.
Corsair,adata,cooller master gibi markalarda kronik sorunlu parçalar çıkartıyor bunun markayla ilgisi yok.

Bir hocam söylemişti kronik sorunlu diye bende biraz araştırma yaptım bu konuları buldum.

Belki yılbaşı vs indirimle 3 bin TL bulabilirsin en azından bunun 500gb sürümü itopyada 1300₺ ekstradanda 500₺ 480gb ssd ekle en mantıklısı bu önemli oyunları 980pro'ya depolama,başka oyunlar vs. 480gb ssd ye
Teşşekür ederim.

Tamam artık son kararı vereceğim sanırım gamerock alcam şuan bile 14 bini aştım anakart olarak attığım anakart nasıl veya MAG B550 Toamahawk mı alsam.

Hocam siz link bırakın tek tek açtım sayfaları son bir düşünücem iki üç tane öneriniz varsa da kabulum geil pek duymadığım bir marka.

Ek olarak MSı b550 Tomahawk iyidir Wi-Fi sıkıntın varsa MSı b550 edge modeli öneririm ;)

Corsair,adata,cooller master gibi markalarda kronik sorunlu parçalar çıkartıyor bunun markayla ilgisi yok.

Bir hocam söylemişti kronik sorunlu diye bende biraz araştırma yaptım bu konuları buldum.
Her firma yapar hocam. Düşünsene 10 bin tane Corsair PSU üretiyor. 100 tanesi arızalı. 100 tane ürün için konu açıldı. Kronik sorun mu demeliyiz? Burada biraz haksızlık yapılıyor firmalara. Gerçekten sıkıntılı ürün çok eyvallah ama her ürüne de bu kadar kolay yapıştırılmamalı. Apple ve Samsung Dünya'nın en çok satan telefon markaları. Samsung en çok şikayet alan marka? kronik bir marka mı peki şimdi bu? Yanlış anlamayın size ithafen söylemiyorum. Sadece bu yapılan durumlar saçma geliyor bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen
Geri