Hasan BerkD
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
30 Aralık saat 11 de sipariş ettim adana şubesinden gelecek ben Hatay'da oturuyorum ortalama kaç güne gelir kurulum gerektirmeyen monitör sipariş ettim
Alıcı adı Hakan Tüysüz mü?bende anakart kasa ssd bekliyorum yarın 3. iş günü umarım verirler birde bir şey sormak istiyorum hazir sistem olmayan ürünlerde de ürün siparişi alındı dedikten sonra direk kargoya verildi logosu mu çıkıyor yoksa ürünler hazırlanıyor sevk edilmeye hazır vb şeyler çıkıyor mu benimki aldığımdan beri böyle
nereden gördünüz hocam gizlim saklım yok ama yinede kapatmıştımAlıcı adı Hakan Tüysüz mü?
Profilden evetnereden gördünüz hocam gizlim saklım yok ama yinede kapatmıştım
edit profilimde yazıyomuş zaten![]()
bir şey sorabilir miyim kargoya verilmeden önce ürünleriniz hazırlanıyo felan sırayla mı geldi?26 Aralık 23:40'Da sipariş geçtim 29'unda Salı Öğlen Kapımdaydı Sokağa çıkma yasağı hariç 1 iş günüde kargoladılar
Ben DA SİSTEM 2 aldığım da siparişiniz alındı dedikten sonra direk kargoya geçmişti.bir şey sorabilir miyim kargoya verilmeden önce ürünleriniz hazırlanıyo felan sırayla mı geldi?
Hocam en az 15 gün ne binerim arabaya giderim daha kısa sürerEn az 15 gün. Yaşadığınız şehre göre değişiklik gösterir.