MD2 no signal hatası

jaxlit

80+
Reaksiyon skoru
21
Merhaba her şey takılı ekran kartı fanı falan çalışıyor pc çalışıyor ama monitörde no signal hatası alıyorum ne yapmam lazım Abdullah Abi lütfen yardım eder misin lütfen ya

Ekler

• 43C4DE6E-C43E-41BB-9ED1-6B35B0525236.jpeg
    43C4DE6E-C43E-41BB-9ED1-6B35B0525236.jpeg
    1.1 MB · Hit: 61
  • 0632DC4E-0056-4904-86EB-515E20ED7DEB.jpeg
    0632DC4E-0056-4904-86EB-515E20ED7DEB.jpeg
    1.8 MB · Hit: 78
Kablolamayı doğru yaptığınızdan emin misiniz?

Hocam bios pilini çıkartıp 5 dk bekleyin. Tabi bu 5 dk beklediğiniz sürede PSU kablosuda takılı olmasın daha sonra bios pilini geri takıp PSU kablosunuda takın. Deneyin bu da olmaz ise DP girişini kullanıyorsanız düzgün taktığınıza emin olun yerine tam oturmuş mu diye.

Merhaba her şey takılı ekran kartı fanı falan çalışıyor PC çalışıyor ama monitörde no signal hatası alıyorum ne yapmam lazım Abdullah Abi lütfen yardım eder misin lütfen ya
Kablonun birini ekran kartına diğerini monitöre takman gerekiyor bir diğer kontrol etmen gerek şey ram ramlerin birini çıkartıp çalıştırmayı deneyebilirsin

Hocam bios pilini çıkartıp 5 dk bekleyin. Tabi bu 5 dk beklediğiniz sürede PSU kablosuda takılı olmasın daha sonra bios pilini geri takıp PSU kablosunuda takın. Deneyin bu da olmaz ise DP girişini kullanıyorsanız düzgün taktığınıza emin olun yerine tam oturmuş mu diye.
ben bios pili falan bilmiyorum ki
Post automatically merged:

Kablonun birini ekran kartına diğerini monitöre takman gerekiyor bir diğer kontrol etmen gerek şey ram ramlerin birini çıkartıp çalıştırmayı deneyebilirsin
birini çıkartırsam diğerini bir daha takmayacak mıyım

ramlarin birini çıkartıp pc yi açıcam sonra açılırsa diğerini kullanmayacak mıyım ???

Takacaksın sadece deneme amaçlı çıkarmayı dene ramler yuvasına tam oturmamışsa olabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,553
Üyeler
191,124
Son üye
lansonil
Geri