Sisteme backdoor oluşturur, kaynak kullanır, zararlılarını sisteme bırakır, görev zamanlayıcısını ele geçirir, Windows klasörüne artıklarını bırakır, sistemi yavaşlatır, oyunlarda drop yemene sebep olabilir. Evet, tam olarak kurtulman için format atman gerek.Evet bu programın ne gibi zararları var? Ben genellikle hep bununla aktifleştiriyorum. Bunu kullandıktan sonra ne yapmalıyım? Tamamen kaldırabilir miyim yoksa illa format mı atmam gerekir baştan?
Temiz format atmak daha faydalıdır, sonra CMD ile windows etkinleştirebilirsiniz.Evet bu programın ne gibi zararları var? Ben genellikle hep bununla aktifleştiriyorum. Bunu kullandıktan sonra ne yapmalıyım? Tamamen kaldırabilir miyim yoksa illa format mı atmam gerekir baştan?
Öff be arkadaş ne uyuz bir şey bu kmspico bu kadar etkiliyor yani peki bunun sizin rehberdekinden daha kısa bir yöntemi yok mudur hocam?Sisteme backdoor oluşturur, kaynak kullanır, zararlılarını sisteme bırakır, görev zamanlayıcısını ele geçirir, Windows klasörüne artıklarını bırakır, sistemi yavaşlatır, oyunlarda drop yemene sebep olabilir. Evet, format atman gerek.
Var, OEM key satın almak.Öff be arkadaş ne uyuz bir şey bu kmspico bu kadar etkiliyor yani peki bunun sizin rehberdekinden daha kısa bir yöntemi yok mudur hocam?
Peki ne kadar güvenilir hocam bu oem keyler ve ücretleri tahmini ne kadar?Var, OEM key satın almak.
Parasını vermeye hazırsan neden olmasın.OEM ürün anahtarı yerine Microsoft'ın Website'ı üzerinden lisans satın alınız. OEM ürün anahtarlarınında ne olduğu belli değil.
Son kullanıcının kullanımına bir etkisi yok, gayet güvenilir.Peki ne kadar güvenilir hocam bu oem keyler ve ücretleri tahmini ne kadar?
yuh benim yakınlarım yapıyor da dinletemiyorum herşeyi crackli tabi benim pcyi alınca hayatta yapmamSisteme backdoor oluşturur, kaynak kullanır, zararlılarını sisteme bırakır, görev zamanlayıcısını ele geçirir, Windows klasörüne artıklarını bırakır, sistemi yavaşlatır, oyunlarda drop yemene sebep olabilir. Evet, tam olarak kurtulman için format atman gerek.
Teşekkürler hocam oem key almak daha iyi gibi sanki en azından her format attığımda aldığım keyi kullanırım hiç uğraşmam cmd ekranıyla vs. vs.Son kullanıcının kullanımına bir etkisi yok, gayet güvenilir.
Bu siteyi önerebilirim.
![]()
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
VİRÜS YUVASI.Evet bu programın ne gibi zararları var? Ben genellikle hep bununla aktifleştiriyorum. Bunu kullandıktan sonra ne yapmalıyım? Tamamen kaldırabilir miyim yoksa illa format mı atmam gerekir baştan?