KMSPico zararları nelerdir? Neyi etkiler?

Bergee

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,681
Evet bu programın ne gibi zararları var? Ben genellikle hep bununla aktifleştiriyorum. Bunu kullandıktan sonra ne yapmalıyım? Tamamen kaldırabilir miyim yoksa illa format mı atmam gerekir baştan?

Evet bu programın ne gibi zararları var? Ben genellikle hep bununla aktifleştiriyorum. Bunu kullandıktan sonra ne yapmalıyım? Tamamen kaldırabilir miyim yoksa illa format mı atmam gerekir baştan?
Sisteme backdoor oluşturur, kaynak kullanır, zararlılarını sisteme bırakır, görev zamanlayıcısını ele geçirir, Windows klasörüne artıklarını bırakır, sistemi yavaşlatır, oyunlarda drop yemene sebep olabilir. Evet, tam olarak kurtulman için format atman gerek.

Sisteme backdoor oluşturur, kaynak kullanır, zararlılarını sisteme bırakır, görev zamanlayıcısını ele geçirir, Windows klasörüne artıklarını bırakır, sistemi yavaşlatır, oyunlarda drop yemene sebep olabilir. Evet, format atman gerek.
Öff be arkadaş ne uyuz bir şey bu kmspico bu kadar etkiliyor yani peki bunun sizin rehberdekinden daha kısa bir yöntemi yok mudur hocam?

Öff be arkadaş ne uyuz bir şey bu kmspico bu kadar etkiliyor yani peki bunun sizin rehberdekinden daha kısa bir yöntemi yok mudur hocam?
Var, OEM key satın almak.

Yapılan testlerde görüldüğü üzere, sizi BotNet sunucusuna atamakta. BotNet'ler de genellikle hizmet reddi saldırılarında veya DDoS saldırılarında kullanılmakta.

OEM ürün anahtarı yerine Microsoft'ın Website'ı üzerinden lisans satın alınız. OEM ürün anahtarlarınında ne olduğu belli değil.

Sisteme backdoor oluşturur, kaynak kullanır, zararlılarını sisteme bırakır, görev zamanlayıcısını ele geçirir, Windows klasörüne artıklarını bırakır, sistemi yavaşlatır, oyunlarda drop yemene sebep olabilir. Evet, tam olarak kurtulman için format atman gerek.
yuh benim yakınlarım yapıyor da dinletemiyorum herşeyi crackli tabi benim pcyi alınca hayatta yapmam

Son kullanıcının kullanımına bir etkisi yok, gayet güvenilir.
Bu siteyi önerebilirim.
Teşekkürler hocam oem key almak daha iyi gibi sanki en azından her format attığımda aldığım keyi kullanırım hiç uğraşmam cmd ekranıyla vs. vs.

VİRÜS YUVASI.

Geri