sürekli fps drop yiyorum

Woxin

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhabalar yaklaşık olarak 2 ay önce almış olduğum bilgisayarımda oyunların çoğunda yaşamış olduğum bi sorun var ekran kartı kullanımım anlık 0 a düşüp 80 90 seviyelerine tekrar çıkıyor ve fps 5-6 ya düşüyor 5-10 dakikada bir olsa sıkıntı yapmam ancak atacağım videoda izlerseniz anlarsınız her saniye drop yiyorum ve sebebini bir türlü çözemedim bilenler var ise yardım ederlerse sevinirim.

Video link =

oyun ayarlarını kontrol et ekran kartın için en doğru ayarları kullan ve oc yaptın mı

Ram 8 ise yetersiz ondan ve sürücü için farklı bir sürüm deneyebilirsin

RAM 8 GB di mi? Sorun RAM, yetmiyor.

Merhabalar yaklaşık olarak 2 ay önce almış olduğum bilgisayarımda oyunların çoğunda yaşamış olduğum bi sorun var ekran kartı kullanımım anlık 0 a düşüp 80 90 seviyelerine tekrar çıkıyor ve fps 5-6 ya düşüyor 5-10 dakikada bir olsa sıkıntı yapmam ancak atacağım videoda izlerseniz anlarsınız her saniye drop yiyorum ve sebebini bir türlü çözemedim bilenler var ise yardım ederlerse sevinirim.
Ekran kartım = RX 580 (4 GB )
İşlemci = RYZEN 5 1600
Ram = 8 GB 3000 MHZ
Anakart = Asus Prime A320M-F AMD
Power Supply = 500 WATT
Video link =
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram 8 gb evet sadece bu oyunda olsa ramdan diyeceğim de fortnitede falan da aynı takılmalar mevcut ekran kartı kullanımı 0 a düşüp geri çıkıyor sürekli olarak

Hayır Overcloock yapmadım hiç sistem aldığım gibi duruyor oyun indirdim ayarlarını yaptım girdim tüm ayarları deniyorum ancak bu sorun var bi kaç oyunda

Ekran kartının anlık kullanım düşmesi normal değil . Belkide bilgisayarına bir virüs taratması yapsan iyi olur.

Ekran kartının anlık kullanım düşmesi normal değil . Belkide bilgisayarına bir virüs taratması yapsan iyi olur.
Virüs taramasını sürekli yapıyorum daha 2 ay oldu zaten alalı hiçbir şey indirmedim nerdeyse

Ekran kartının güncel mi?
Anakart bios sürümün güncel mi?
Ekran kartının en son sürümünü bugün güncelledim ama bios sürümü hakkında bi fikrim yok ondan olabilir mi diyosun ?

Windowsunuz orijinal mi ?
Virüs taramasını sürekli yapıyorum daha 2 ay oldu zaten alalı hiçbir şey indirmedim nerdeyse

Ekran kartının en son sürümünü bugün güncelledim ama bios sürümü hakkında bi fikrim yok ondan olabilir mi diyosun ?

Video link =
Hocam ayni sorun bende de vardi eger ekran karti kullaniminiz %0 a dusuyorsa islemciniz darbogaz yapiyordur cunku bende denedim kendimde hatta ekran kartimi vs satip yenisini aldim birtek islemciyi degistirmemistim gittim bilgisayarciya felan da sordum islemcin ekran kartini besleyemiyor o yüzfen darbogaz yiyorsun dediler islemcin nedir

Ryzen 5 1600 ile Rx580'nin darboğaz yapacağını sanmıyorum. Bu tarz bir sistemi bir sürü insan kullanıyor .

Ryzen 5 1600 ile Rx580'nin darboğaz yapacağını sanmıyorum. Bu tarz bir sistemi bir sürü insan kullanıyor .
Ben telefondan giriyordum islemcinin ne oldugu gozukmuyodu youtuba yazip buldum r5 1600 ise haklisiniz darbogaz olucagini sanmiyorum ben daha eski bisiy kullaniyorsa diye dedim

Windowsunuz orijinal mi ?
Hayır windows orjinal değil onunla ilgisi olabilir mi ?

Hocam ayni sorun bende de vardi eger ekran karti kullaniminiz %0 a dusuyorsa islemciniz darbogaz yapiyordur cunku bende denedim kendimde hatta ekran kartimi vs satip yenisini aldim birtek islemciyi degistirmemistim gittim bilgisayarciya felan da sordum islemcin ekran kartini besleyemiyor o yüzfen darbogaz yiyorsun dediler islemcin nedir
İşlemcim Ryzen 5 1600 ekran kartına yeten bir işlemci darboğaz yapacağını sanmıyorum başka bi sorun var ama çözemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,138
Üyeler
189,973
Son üye
boribori
Geri