Asus rog strix b550 vs tuf x570

X570 Tuf Plus bence bu durumda daha mantıklı olur.
Hem X570 chipset hemde VRM olarak daha iyi

B550 e göre ne gibi bı artısı olur?
İşlemci veri yolu Pcie 4.0 olur ama onun pek bir katkısı olmaz. Bir de X570 Tuf Plus da 1 ARGB girişi var B550-A da da 1 tane
Bu arada özür dilerim VRM olarak aynılarmış benim X570 Tuf Plus sanki daha iyi diye aklımda kalmış.

VRM'ler aynı, ondan yana sıkıntı yok.
X570 chipset'inin getirdiği en büyük özellik tüm PCIe hatlarının PCIe 4.0 sürümünde olması. Eğer buna gerçekten ihtiyaç duyuyorsan TUF GAMING X570-PLUS alabilirsin.

Ha eğer gerekmiyorsa ROG STRIX B550-A GAMING seçebilirsin. Ancak ben onun yerine MPG B550 GAMING EDGE WIFI veya MAG B550 TOMAHAWK önerebilirim.

VRM olarak daha iyi
Değil.
Tamamen aynı VRM'e sahipler.

X570 chipset'inin getirdiği en büyük özellik tüm PCIe hatlarının PCIe 4.0 sürümünde olması. Eğer buna gerçekten ihtiyaç duyuyorsan TUF GAMING X570-PLUS alabilirsin.

Ha eğer gerekmiyorsa ROG STRIX B550-A GAMING seçebilirsin. Ancak ben onun yerine MPG B550 GAMING EDGE WIFI veya MAG B550 TOMAHAWK önerebilirim.

Değil.
Hıı düzelttim bidaha bak

İşlemci veri yolu Pcie 4.0 olur ama onun pek bir katkısı olmaz. Bir de X570 Tuf Plus da 2 ARGB girişi var B550-A da ise 1 tane
Bu arada özür dilerim VRM olarak aynılarmış benim X570 Tuf Plus sanki daha iyi diye aklımda kalmış.
Cevap için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değil.
B550 a nin da 2 tane 4.0 desteği var diye biliyorum

Geri