IOS İphone 11 almayı düşünüyorum...

Enis_53

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
7500
Merhaba arkadaşlar. Uzun uğraşlar sonucu para biriktirdim ve telefon almam gerekiyor. İphone 11 almak istiyorum. Telefonu uzun yıllar kullanacağım için 64 gb modelin yetersiz olacağını düşündüm. 128 mi yoksa 64 gb mı almalıyım ona göre biraz daha para biriktirmem gerekiyor. Başka önerileriniz varsa onları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Uzun uğraşlar sonucu para biriktirdim ve telefon almam gerekiyor. İphone 11 almak istiyorum. Telefonu uzun yıllar kullanacağım için 64 gb modelin yetersiz olacağını düşündüm. 128 mi yoksa 64 gb mı almalıyım ona göre biraz daha para biriktirmem gerekiyor. Başka önerileriniz varsa onları bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
iOS cihaz zorunlu mu ?

İos zorunlu mu?

Bu bütçede en iyis ayfon onbir.

ios zorunlu değilse daha iyi altarnatifler var ve 1yıl olmuş telefon çıkalı ?

www.tdk.gov.tr

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    12.8 KB · Hit: 73
Güzel telefon kullanabilirsin kamerasında güzel alınabilir telefon

Bana 64 yetiyor ama bazen dolduğu olabiliyor. Siz yine de 128 alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,701
Üyeler
188,640
Son üye
Erdem78
Geri