ya o zaman fiyat olarak işin zor kolay gelsin hocam.Android kullanıyorum şuan hocam ve yok yani kullanmak istemiyorum
Kim paramgüvende ile telefon satsın hocamParam güvende ile al
Sağolun hocam peki orjinal batarya taktırsam olmaz mı?ya o zaman fiyat olarak işin zor kolay gelsin hocam.
Bataryası çok kötü ama sadece medya için yeterli olabilir yinede daha iyi batarya sağlıkli bir telefon almanı veya telefonun bataryasını değiştirmeni tavsiye ederim.Arkadaşlar selam kısa özet geçeyim ama öncesinde bir dipnot geçeyim lütfen bana iPhone 11 alma etme gibi şeyleri söylemeyin. YD iPhone 11 64 GB Su Yeşili 10/10 kozmetik sorunsuz her şeyi orjinal ama pil de orjinal ama %79 sizce alınır mı sosyal medya ve video izlemek için kullanacağım telefonu yeterli mi sizce 8500 ₺ de fiyatı var fiyatına değer mi?
Orjinal batarya ne kadar tutar hocam bir süre idare etsin beni sonra değiştireyim bataryasını fiyatı uygun çünkü telefonunBataryası çok kötü ama sadece medya için yeterli olabilir yinede daha iyi batarya sağlıkli bir telefon almanı veya telefonun bataryasını değiştirmeni tavsiye ederim.
Orijinal batarya 3.5k güzel kardeşim 500₺ sanıyorsun herhalde.Kim paramgüvende ile telefon satsın hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağolun hocam peki orjinal batarya taktırsam olmaz mı?
3400 şu anda orjinal batarya ama YD telefona takarlar mi bilmiyorumOrjinal batarya ne kadar tutar hocam bir süre idare etsin beni sonra değiştireyim bataryasını fiyatı uygun çünkü telefonun
Ne alaka dostum düzgünce ne kadar olduğunu soruyorum?Orijinal batarya 3.5k güzel kardeşim 500₺ sanıyorsun herhalde.
Anladım hocam dolap üzerinden alsam acaba daha iyi olur mu?3400 şu anda orjinal batarya ama YD telefona takarlar mi bilmiyorum
3.000 tl ile 4.000 tl arasındaOrjinal batarya ne kadar tutar hocam bir süre idare etsin beni sonra değiştireyim bataryasını fiyatı uygun çünkü telefonun
3.4 bataryaya vermektense 12ye baska telefon bakNe alaka dostum düzgünce ne kadar olduğunu soruyorum?
Anladım hocam dolap üzerinden alsam acaba daha iyi olur mu?
YD olsada olmasada takarlar.3400 şu anda orjinal batarya ama YD telefona takarlar mi bilmiyorum
Kim param güvende ile telefon satsın miKim paramgüvende ile telefon satsın hocam
Sağolun hocam peki orjinal batarya taktırsam olmaz mı?