İlan olması ile satmak farklı şeyler. %99'u paramgüvende işaretlendiğinde gözükmek için koyuyor. Satmıyorlar paramgüvende ile.Kim param güvende ile telefon satsın mi
Bak bakalım kaç ilan var
%40 de sen ona 99 değilİlan olması ile satmak farklı şeyler. %99'u paramgüvende işaretlendiğinde gözükmek için koyuyor. Satmıyorlar paramgüvende ile.
Bu arada kimse dikkat etmemiş de 64gb da yetmez hocamYani şöyle hocam günlük beni idare edebilirse sosyal medya kısmın da mesela 4 5 ay sonra değiştirebilirim bataryasını
yeniliyo.com a bak 12 taksitle iphonelar var öğrenci indirimi de varArkadaşlar selam kısa özet geçeyim ama öncesinde bir dipnot geçeyim lütfen bana iPhone 11 alma etme gibi şeyleri söylemeyin. YD iPhone 11 64 GB Su Yeşili 10/10 kozmetik sorunsuz her şeyi orjinal ama pil de orjinal ama %79 sizce alınır mı sosyal medya ve video izlemek için kullanacağım telefonu yeterli mi sizce 8500 ₺ de fiyatı var fiyatına değer mi?
%79 çok büyük problem. 11 Pro Max’i 1 hafta oldu bırakalı benim de %80’di bataryam ve full şarjla saat 8de evden çıkıp 2-3 gibi girdiğimde şarjı. %20 altına düşmüş oluyordu. Bu arada aktif telefon kullanan biri değilim, öyle instaya girer 5-10 dakika takılırım işte toplu taşımada müzik dinler biri wpden yazdıysa ona dönerim vs.Arkadaşlar selam kısa özet geçeyim ama öncesinde bir dipnot geçeyim lütfen bana iPhone 11 alma etme gibi şeyleri söylemeyin. YD iPhone 11 64 GB Su Yeşili 10/10 kozmetik sorunsuz her şeyi orjinal ama pil de orjinal ama %79 sizce alınır mı sosyal medya ve video izlemek için kullanacağım telefonu yeterli mi sizce 8500 ₺ de fiyatı var fiyatına değer mi?
iCloud sayesinde 64gb kurtarıyor bu arada, 30K foto video vardı bende telefonda 15GB boş yer vardı. Ha tabii ağır oyunlar vs yükleyen biriyse iş değişir ama arkadaş günlük kullanım için bakıyorum demiş.Bu arada kimse dikkat etmemiş de 64gb da yetmez hocam
Çok kararsız kaldım valla hocam%79 çok büyük problem. 11 Pro Max’i 1 hafta oldu bırakalı benim de %80’di bataryam ve full şarjla saat 8de evden çıkıp 2-3 gibi girdiğimde şarjı. %20 altına düşmüş oluyordu. Bu arada aktif telefon kullanan biri değilim, öyle instaya girer 5-10 dakika takılırım işte toplu taşımada müzik dinler biri wpden yazdıysa ona dönerim vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iCloud sayesinde 64gb kurtarıyor bu arada, 30K foto video vardı bende telefonda 15GB boş yer vardı. Ha tabii ağır oyunlar vs yükleyen biriyse iş değişir ama arkadaş günlük kullanım için bakıyorum demiş.
600tlye deji al taktir geç 900 civarı a da güçlendirilmiş varOrjinal batarya ne kadar tutar hocam bir süre idare etsin beni sonra değiştireyim bataryasını fiyatı uygun çünkü telefonun
Deji taktıracaksan güçlendirilmiş önermem bu arada ekstra olarak, çok ısınıp ömrünü daha hızlı yiyor.600tlye deji al taktir geç 900 civarı a da güçlendirilmiş var
Deji markası ne kadar iyi hocam bilmiyorum da?600tlye deji al taktir geç 900 civarı a da güçlendirilmiş var
Normali ısınıyor mu hocam ya da problem oluyor mu?Deji taktıracaksan güçlendirilmiş önermem bu arada ekstra olarak, çok ısınıp ömrünü daha hızlı yiyor.
Normali kafiidir.
dolapta bir ton dolandırıcı varNe alaka dostum düzgünce ne kadar olduğunu soruyorum?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım hocam dolap üzerinden alsam acaba daha iyi olur mu?
Android sevmediğim için iPhone geçiyorum dostum bu bir ikinci olarak kapanma sorunu yedek bir 6s ile çözebiliyorsun son olarak "xaomi" gibi bir telefonu önermen çok daha üzücü samsung önerseydin daha okey olurdum ama ön yargı iyi bir şey değil.Abi ben iphone kullanıyorum ya demek için iphone alıyorsunuz valla hem kapanma sıkıntısı yaşıcaksın hemde kötü bi telefon kullanacaksın Git kayıtlı xaomi al kat kat iyi