SherlockYa deknobat çaldıysa![]()
Tarihler tutmuyor. TP daha önce yapmış.
SherlockYa deknobat çaldıysa![]()
Jira satıyor diyeceğim adam 5 aylık diyor bu sene içerisinde alınması imkânsız.Sherlock
Sherlock
O zaman bu adam teknopat'tan çaldı!Jira abim yapmaz öyle şey![]()
Ups, cansın kral.3 yıllık üye bir de![]()
Jira satıyor diyeceğim adam 5 aylık diyor bu sene içerisinde alınması imkânsız.
Şu adama bir linki atayım incelemenin, bakalım ne diyecek. Bilgilendiririm sizi.Jira satıyor diyeceğim adam 5 aylık diyor bu sene içerisinde alınması imkânsız.
Engelleyecek ne diyecekŞu adama bir linki atayım incelemenin, bakalım ne diyecek. Bilgilendiririm sizi.
Daha olası.Ya deknobat çaldıysa![]()
200iqŞu adama bir linki atayım incelemenin, bakalım ne diyecek. Bilgilendiririm sizi.
Bu arada bi sorum daha var. Hadi adam ben kötü çekerim hazır olsun güzel çıksın diye tp den (ç)aldı. Kulaklık fiyatına göre nasıl?Engelleyecek ne diyecek![]()
500TL etmez. Ben kötü çekerim diyorsa atsın bakalım kötü çıkarsa çıksın.Bu arada bi sorum daha var. Hadi adam ben kötü çekerim hazır olsun güzel çıksın diye tp den (ç)aldı. Kulaklık fiyatına göre nasıl?
Görmeden almam zaten. Sırf gidip elden alayım diye İstanbul(Avrupa) ilanlarına bakıyorum. Okey kulaklık etmezse boşvereyim.500TL etmez. Ben kötü çekerim diyorsa atsın bakalım kötü çıkarsa çıksın.
Ki 5 ay öncesinde bu kulaklık yoktu, sıfir olarak satılmıyordu. Adam net dolandırıcı.
Fatura iste.
alınmazSIFIR. Lütfen konuyu okumadan yorum yapmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ağustosta koyulmuş ilanBitmiş olablr.