Satıp daha iyi bir model alabilirsin.Sharkoon SHP650 V2 650W 80+
Hazır sistemle yanında geliyo ama değiştiremiyorum geming gen tr
Malesef bütçem yokSatıp daha iyi bir model alabilirsin.
NedenPek iyi sayılmaz.
Neden
forum.donanimarsivi.com
Eski bir iç yapı, iyi sayılmayacak dönüştürücü, düşük kalite parçalar; sanırım böyleydi. Ne zamandır PSU bakmıyorum ama.Neden
Rehber - Sharkoon SHP650 V2 Hakkında Bilgiler ve Neden Alınmamalı?
Selamlar dostlarım! Bu rehberimde Sharkoon V2`yi gömeceğim. Hadi başlayalım! Türkiye Fiyatı ve aynı Fiyata Daha İyiler Türkiye`de 399 Liraya bulunabiliyor. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-sharkoon-shp650-v2-650-w-fiyati,263110721.html Aynı fiyata daha iyi olarak bu var...forum.donanimarsivi.com
Eski bir iç yapı, iyi sayılmayacak dönüştürücü, düşük kalite parçalar; sanırım böyleydi. Ne zamandır PSU bakmıyorum ama.
Fark etmez, bir PSU sadece önlem değildir; PB, GP, Rampage gibi markalar da onlara sahip PSU’lar üretiyor artık, ancak bir Zalman, FSP, Corsair, CM kalitesinde değiller. Hatta bu üreticilerin bile tüm PSU’ları iyi değil. O yüzden o tarz şeylere takılmayın, mesela iç yapısı 10 yıllık o PSU’nun.bütün güvenlik önlemleri var ama sertifika yok ama şuna bakın fotoya
Yani sıkıntı çıkarırmı ekran kartını yakma vbFark etmez, bir PSU sadece önlem değildir; PB, GP, Rampage gibi markalar da onlara sahip PSU’lar üretiyor artık, ancak bir Zalman, FSP, Corsair, CM kalitesinde değiller. Hatta bu üreticilerin bile tüm PSU’ları iyi değil. O yüzden o tarz şeylere takılmayın, mesela iç yapısı 10 yıllık o PSU’nun.
Yani, net bir şey diyemem. Kısa kullanımda bunun bile sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum (?), yine de net konuşamam. Sadece tahmin. Uzun vadede sıkıntı olabilir.Yani sıkıntı çıkarırmı ekran kartını yakma vb