Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,107
Arkadaşlar Bu Gamepadi Kullanıyor Musunuz ? Yorumunuz Nedir ?
hocam bi ps kafede görmüştüm galiba ama kullanmadım duruşu güzeldi.Arkadaşlar Bu Gamepadi Kullanıyor Musunuz ? Yorumunuz Nedir ?
Hocam ben kullanıyorum eğer çok gamepad ihtiyacınız varsa alınabilir. Fakat arkasındaki trigger kısımları pedal gibi gözükse de değil. Bir kısıma kadar gidiyor sonrasında duruyor tam geriye kadar gitmiyor.hocam bi ps kafede görmüştüm galiba ama kullanmadım duruşu güzeldi.
forumda tek gamepad kullanan sizsiniz heralde![]()
Hocam trigerle işim yok aslında,Yarış oyunu oynamıyorumHocam ben kullanıyorum eğer çok gamepad ihtiyacınız varsa alınabilir. Fakat arkasındaki trigger kısımları pedal gibi gözükse de değil. Bir kısıma kadar gidiyor sonrasında duruyor tam geriye kadar gitmiyor.
Hocam bir de FIFA veya PES oynarken frikik ve penaltı kullanırken analoglara biraz nadir davranmak gerekiyor ufak çekmede uzağa gidebiliyor. Onun dışında alabilirsiniz.Hocam trigerle işim yok aslında,Yarış oyunu oynamıyorum
Şu Kol Nasıl ? Vatanda 88tl.Sizce Alınır Mı ?Hocam bir de FIFA veya PES oynarken frikik ve penaltı kullanırken analoglara biraz nadir davranmak gerekiyor ufak çekmede uzağa gidebiliyor. Onun dışında alabilirsiniz.
Hocam herkes 300 400 tl gamepad kullanıyor herhalde.Bende Anlamadımhocam bi ps kafede görmüştüm galiba ama kullanmadım duruşu güzeldi.
forumda tek gamepad kullanan sizsiniz heralde![]()
Hocam bir fikrim yok Youtube deki videolarına bakmanızı öneririm.Şu Kol Nasıl ? Vatanda 88tl.Sizce Alınır Mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam herkes 300 400 TL gamepad kullanıyor herhalde.Bende Anlamadım![]()
forum.donanimarsivi.com
Reis Bir sen varsın herhalde gamepadi kullanan.Herkeste f310 veya pusat pro var herhaldeSorun varsa alıyım.İnceleme - Rampage SG-R218 Gamepad İncelemesi
Bugün sizlerle birlikte Trendyol üzerinden aldığım Rampage SG-R218 Gamepadi inceleyeceğiz. 1- Kutu Dış Görünümü Kutu fiyat/performans ürünlerinde olduğu gibi çok bir şey beklemeyin. Tuşların işlevleri ve şeffaf bir şekilde gamepadi görebileceğimiz bir yer bulunmaktadır. 2- Kutu İçeriği...forum.donanimarsivi.com
![]()
![]()
![]()