donanım arşivi forum için minecraft sunucusu!

Domain kiralıyınca olur mu?
Otomatik olarak statik ip ve ddos koruması ile satıyorlar, şu an ise Nitrado ya da AxiTR hariç almam.
Sorun şu altımdaki sistem server için gerekli tek eksik oyuncu ve plugin editleme.
biz denedik 6kişi ve ping 40 seviyesindeydi (bende diğerlerini bilmem)
2GB RAM ve 6 kişi, Chunk açıldığı an kasmalar meydana gelir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kendi aramızda açmak için bunlara gerek oluyor mu ki ?
Hayır olmuyor ama forumda açılacağı zaman herkesin niyetini bilemezsin değil mi?
Zaten aktif olarak 6 kişi günlük Chorma Technology oynuyoruz.

Otomatik olarak statik ip ve ddos koruması ile satıyorlar, şu an ise Nitrado ya da AxiTR hariç almam.
Sorun şu altımdaki sistem server için gerekli tek eksik oyuncu ve plugin editleme.

Ben sunucuya girdiğimde bile chunklar 10 saniyede falan yükleniyordu aternos çok oyunculu için kötü. 2 3 kişi oynanabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Ben sunucuya girdiğimde bile chunklar 10 saniyede falan yükleniyordu aternos çok oyunculu için kötü. 2 3 kişi oynanabilir.
2-3 kişi oynanacaksa Pentium -GT210 4GB değilse kendiniz server açmak daha mantıklı.

Bu oyunu aktif olarak kaç kişi oynuyor burada?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır olmuyor ama forumda açılacağı zaman herkesin niyetini bilemezsin değil mi?
Zaten aktif olarak 6 kişi günlük Chorma Technology oynuyoruz.
he o zaman forum adına açamıyorsak forumda tanıdıklardan güvendiklerimizden aramıza alsak olmuyor mu ben tam anlamadımda

aga beni de alın ya çok seviyorum oyunu hangi sürüm olursa girerim

Bu oyunu aktif olarak kaç kişi oynuyor burada?
Benim kendi çevrem sadece gündelik olarak 10-20 diyebilirim, forumdaki arkadaşlar da dahil ama hiç konu açmadım reklam sayılır diye.
Bu projeyi 2 ay öncesinden beri düşünüyorum ilk denemelerini yaptım fakat oyuncu yoktu vazgeçmiştim.
2GB RAM'li server'a bile bu kadar talep olacağını bilseydim oho.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri