Erdimb
80+ Bronze
Ben oynuyorum.Bu oyunu aktif olarak kaç kişi oynuyor burada?
Ben oynuyorum.Bu oyunu aktif olarak kaç kişi oynuyor burada?
Forum adına açtığında forumu sevmeyen birileri elbet dadanacaktır, DDOS koruması yapmadığın sürece sürekli server çöker. Bu önlenir ama 10-20UP ve 12GB RAM lazım olur 40 kişi ve üstü için, onları eğlendirmek içinde pluginler.he o zaman forum adına açamıyorsak forumda tanıdıklardan güvendiklerimizden aramıza alsak olmuyor mu ben tam anlamadımda
Araştırmak serbestonu nasıl nerden yapacağız ?
şimdi serverlarda ne önemli mesela ben sistemimi server yapmak istesem neye bakar serverın kalitesiBenim kendi çevrem sadece gündelik olarak 10-20 diyebilirim, forumdaki arkadaşlar da dahil ama hiç konu açmadım reklam sayılır diye.
Bu projeyi 2 ay öncesinden beri düşünüyorum ilk denemelerini yaptım fakat oyuncu yoktu vazgeçmiştim.
2GB RAM'li server'a bile bu kadar talep olacağını bilseydim oho.
Forum adına açılacaksa biz açarız. Siz kendi aranızda takılabilirsiniz tabiiBenim kendi çevrem sadece gündelik olarak 10-20 diyebilirim, forumdaki arkadaşlar da dahil ama hiç konu açmadım reklam sayılır diye.
Bu projeyi 2 ay öncesinden beri düşünüyorum ilk denemelerini yaptım fakat oyuncu yoktu vazgeçmiştim.
2GB RAM'li server'a bile bu kadar talep olacağını bilseydim oho.
oo abi kral hareket açında bir forumca eğlenelimForum adına açılacaksa biz açarız. Siz kendi aranızda takılabilirsiniz tabii![]()
he anladım nasıl yapcaz ki o zamanForum adına açtığında forumu sevmeyen birileri elbet dadanacaktır, DDOS koruması yapmadığın sürece sürekli server çöker. Bu önlenir ama 10-20UP ve 12GB RAM lazım olur 40 kişi ve üstü için, onları eğlendirmek içinde pluginler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Araştırmak serbest![]()
Arkadaşlarla oynayacağınız zaman basic pluginler kurun, TPA-Item Despawn-Timber-Backpack gibi.şimdi serverlarda ne önemli mesela ben sistemimi server yapmak istesem neye bakar serverın kalitesi
birde abi iki bölüm yapsak biri şehir rpsi biride survival?Forum adına açılacaksa biz açarız. Siz kendi aranızda takılabilirsiniz tabii![]()
Açarsanız çok iyi olur sabahaa kadar burda oluruzForum adına açılacaksa biz açarız. Siz kendi aranızda takılabilirsiniz tabii![]()