Impe
80+ Silver
ama şu ekonomi rpsi olsun yaa benim en çok istediğim oÇok güzel olur
ama şu ekonomi rpsi olsun yaa benim en çok istediğim oÇok güzel olur
facebookdaki donanım arşivi ve dostlar grubu böyle bir şeydi onun için mi?Zamanında DADG için Factions ve Skyblock modları olan hub sunucu açmıştık pek tutmadı ama
Ta kendisi.facebookdaki donanım arşivi ve dostlar grubu böyle bir şeydi onun için mi?
Şu an hype'ı siz görüyorsunuz.Zamanında DADG için Factions ve Skyblock modları olan hub sunucu açmıştık pek tutmadı ama
abi çok tutmasa bile en azından forumdakiler sevinmiş olur büyük sevap işlersiniz e çok maliyetlide değil yanlış anlamadıysamZamanında DADG için Factions ve Skyblock modları olan hub sunucu açmıştık pek tutmadı ama
Eğer sunucu kurulursa o ekonomi sistemi oturur.ama şu ekonomi rpsi olsun yaa benim en çok istediğim o
İnşallah çünkü zamanında arkadaşlarım bu konuda hevesimi kursağımda bıraktılarEğer sunucu kurulursa o ekonomi sistemi oturur.
Maliyetli, eğer satış yapılamayacaksa normal bir kişinin ücretini ödemekten kaçınacağı bir miktar diyelimabi çok tutmasa bile en azından forumdakiler sevinmiş olur büyük sevap işlersiniz e çok maliyetlide değil yanlış anlamadıysam
yani benim dediğim mesela şehir haritası olcak dükkanlar falan ayrı bir mod orda tarla ekip veya farklı meslekler yapıp zenginleşme öyle rpEğer sunucu kurulursa o ekonomi sistemi oturur.
satış yapılır yaa skyblockla falanMaliyetli, eğer satış yapılamayacaksa normal bir kişinin ücretini ödemekten kaçınacağı bir miktar diyelim
Aynen vip felan olursayani benim dediğim mesela şehir haritası olcak dükkanlar falan ayrı bir mod orda tarla ekip veya farklı meslekler yapıp zenginleşme öyle rp
Mesaj otomatik birleştirildi:
satış yapılır yaa skyblockla falan
Mod kısmı hakkında 0 bilgim var fakat bu dediğin market para sistemi dükkanlar falan eskiden spigot/bukkit server'ı açtığımda yapılabiliyordu şimdi de yapılabilir.yani benim dediğim mesela şehir haritası olcak dükkanlar falan ayrı bir mod orda tarla ekip veya farklı meslekler yapıp zenginleşme öyle rp