Yazım kurallarına uy artık uy!yani benim dediğim mesela şehir haritası olcak dükkanlar falan ayrı bir mod orda tarla ekip veya farklı meslekler yapıp zenginleşme öyle rp
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
satış yapılır yaa skyblockla falan
Yazım kurallarına uy artık uy!yani benim dediğim mesela şehir haritası olcak dükkanlar falan ayrı bir mod orda tarla ekip veya farklı meslekler yapıp zenginleşme öyle rp
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
satış yapılır yaa skyblockla falan
Ama uğraşacak adam lazım.Mod kısmı hakkında 0 bilgim var fakat bu dediğin market para sistemi dükkanlar falan eskiden spigot/bukkit server'ı açtığımda yapılabiliyordu şimdi de yapılabilir.
1.16'da plugin çıkmamış olabilir, insanlar optimize olmadığından dolayı 1.12.2 üstüne çok server kurmaz.Mod kısmı hakkında 0 bilgim var fakat bu dediğin market para sistemi dükkanlar falan eskiden spigot/bukkit server'ı açtığımda yapılabiliyordu şimdi de yapılabilir.
knk hızlı yazarken kurallar gözümden kaçıyor zaten bu foruma o yüzden geldim ilk başta yazım kurallarına uymadan ban yemeden yazayım dyeYazım kurallarına uy artık uy!
Ben 1.12 de kuruyordum.1.16'da plugin çıkmamış olabilir, insanlar optimize olmadığından dolayı 1.12.2 üstüne çok server kurmaz.
Ben varım ama alan eden yok, sanırım yüzüme bile bakılmayacak.Ama uğraşacak adam lazım.
1.12.2 de olur1.16'da plugin çıkmamış olabilir, insanlar optimize olmadığından dolayı 1.12.2 üstüne çok server kurmaz.
Sen adamsınBen varım ama alan eden yok, sanırım yüzüme bile bakılmayacak.
Yardım etmek isterdim bu projeye.
Boş vaktim olsa bende yardım etmek isterdim.Ben varım ama alan eden yok, sanırım yüzüme bile bakılmayacak.
et bence bu işde önemlisin çünküBen varım ama alan eden yok, sanırım yüzüme bile bakılmayacak.
"Knk" Demeyerek başlayabilirsin, hızlı yazma ise bahane değil 20 saniye yazma limitin var bir sonraki yorumunda. 20 saniyede metni yazıp kontrol de edebilirsin.knk hızlı yazarken kurallar gözümden kaçıyor zaten bu foruma o yüzden geldim ilk başta yazım kurallarına uymadan ban yemeden yazayım dye
benim yok ama pek bilgimde yokBen bilseydim Plugin islerini felan yardim ederdim bos vaktim var zaten