bendeaçarsanız 7/24 ordayım
bendeaçarsanız 7/24 ordayım
abi bir survival yaparız birde ekonomiyle rp yaparız skybolcka falan gerek yok benceMultiplayerda bu aralar popüler olan modlar ne? Survival, Skyblock falan?
survival miss aynı dream smp gibi olurabi bir survival yaparız birde ekonomiyle rp yaparız skybolcka falan gerek yok bence
ama ünlü olarak eggwars ve bedwars fazla oynanıyor diye biliyorum birde anarşi sunucularıMultiplayerda bu aralar popüler olan modlar ne? Survival, Skyblock falan?
ekonomi ile rp falanda baya iyi olursurvival miss aynı dream smp gibi olur
abi zamanında bende çok oynuyorum bir gece sadece lapis kastığmı bilirimBenim çok oynadığım zamanlarda Factions modaydı
Survival ve Skyblock en basic ve en çok oynanları. En çok para getiren ise Faction'dur.Multiplayerda bu aralar popüler olan modlar ne? Survival, Skyblock falan?
Şuan eggwars coo oyanmiyor knk skywars ve bed olduama ünlü olarak eggwars ve bedwars fazla oynanıyor diye biliyorum birde anarşi sunucuları
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekonomi ile rp falanda baya iyi olur
knk ben biraz geride kalmışım o zamanŞuan eggwars coo oyanmiyor knk skywars ve bed oldu
Çok güzel olurSurvival ve Skyblock en basic ve en çok oynanları. En çok para getiren ise Faction'dur.
Skyblock'ta da P2W olabiliyor, para sisteminin başında Spawner'lar var Iron Golem Spawner'ını alan server'de zengin oluyor.
Survival ise farm yapılarak.
Kısacası oynanılacaksa ilk öncelik para yatıran ile para yatırmayan arasındaki farkı önlemek, 2. İse oyundaki para sisteminin nasıl olacağına karar vermek. Aylık etkinlikler yapılıp oyuncuları şevklendirmesi vs. de var.
Son olarak oyuncuların birlik olabilmesi ve tatlı rekabet olması adına klan sistemi gerekiyor.
Açarsanız bende baya girerim sunucuya Survival falan. Bedwars, SkyBlock, Skywars, Build Battle gibi modlar olsa iyi olur.Multiplayerda bu aralar popüler olan modlar ne? Survival, Skyblock falan?