donanım arşivi forum için minecraft sunucusu!

he o zaman forum adına açamıyorsak forumda tanıdıklardan güvendiklerimizden aramıza alsak olmuyor mu ben tam anlamadımda
Forum adına açtığında forumu sevmeyen birileri elbet dadanacaktır, DDOS koruması yapmadığın sürece sürekli server çöker. Bu önlenir ama 10-20UP ve 12GB RAM lazım olur 40 kişi ve üstü için, onları eğlendirmek içinde pluginler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

onu nasıl nerden yapacağız ?
Araştırmak serbest :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Benim kendi çevrem sadece gündelik olarak 10-20 diyebilirim, forumdaki arkadaşlar da dahil ama hiç konu açmadım reklam sayılır diye.
Bu projeyi 2 ay öncesinden beri düşünüyorum ilk denemelerini yaptım fakat oyuncu yoktu vazgeçmiştim.
2GB RAM'li server'a bile bu kadar talep olacağını bilseydim oho.
şimdi serverlarda ne önemli mesela ben sistemimi server yapmak istesem neye bakar serverın kalitesi

Benim kendi çevrem sadece gündelik olarak 10-20 diyebilirim, forumdaki arkadaşlar da dahil ama hiç konu açmadım reklam sayılır diye.
Bu projeyi 2 ay öncesinden beri düşünüyorum ilk denemelerini yaptım fakat oyuncu yoktu vazgeçmiştim.
2GB RAM'li server'a bile bu kadar talep olacağını bilseydim oho.
Forum adına açılacaksa biz açarız. Siz kendi aranızda takılabilirsiniz tabii :)

Forum adına açtığında forumu sevmeyen birileri elbet dadanacaktır, DDOS koruması yapmadığın sürece sürekli server çöker. Bu önlenir ama 10-20UP ve 12GB RAM lazım olur 40 kişi ve üstü için, onları eğlendirmek içinde pluginler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Araştırmak serbest :)
he anladım nasıl yapcaz ki o zaman

şimdi serverlarda ne önemli mesela ben sistemimi server yapmak istesem neye bakar serverın kalitesi
Arkadaşlarla oynayacağınız zaman basic pluginler kurun, TPA-Item Despawn-Timber-Backpack gibi.
10 kişi için survivalda 3 up 6GB RAM veriyordum mis gibi de oynanıyordu.

Arkadaşlarla oynayacağınız zaman basic pluginler kurun, TPA-Item Despawn-Timber-Backpack gibi.
10 kişi için survivalda 3 up 6GB RAM veriyordum mis gibi de oynanıyordu.
öyle yapabiliriz

Geri