donanım arşivi forum için minecraft sunucusu!

Zamanında DADG için Factions ve Skyblock modları olan hub sunucu açmıştık pek tutmadı ama :)

Zamanında DADG için Factions ve Skyblock modları olan hub sunucu açmıştık pek tutmadı ama :)
Şu an hype'ı siz görüyorsunuz.
Forumda Discord sunucusu olduğunu bilmeyenler var, reklam alanında bir tık yanlışlıklar var gibi :)
1M aboneden bir zahmet 100 kişi çıksın canım aa.

abi çok tutmasa bile en azından forumdakiler sevinmiş olur büyük sevap işlersiniz e çok maliyetlide değil yanlış anlamadıysam

abi çok tutmasa bile en azından forumdakiler sevinmiş olur büyük sevap işlersiniz e çok maliyetlide değil yanlış anlamadıysam
Maliyetli, eğer satış yapılamayacaksa normal bir kişinin ücretini ödemekten kaçınacağı bir miktar diyelim :)

Eğer sunucu kurulursa o ekonomi sistemi oturur.
yani benim dediğim mesela şehir haritası olcak dükkanlar falan ayrı bir mod orda tarla ekip veya farklı meslekler yapıp zenginleşme öyle rp
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maliyetli, eğer satış yapılamayacaksa normal bir kişinin ücretini ödemekten kaçınacağı bir miktar diyelim :)
satış yapılır yaa skyblockla falan

yani benim dediğim mesela şehir haritası olcak dükkanlar falan ayrı bir mod orda tarla ekip veya farklı meslekler yapıp zenginleşme öyle rp
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

satış yapılır yaa skyblockla falan
Aynen vip felan olursa

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Mod kısmı hakkında 0 bilgim var fakat bu dediğin market para sistemi dükkanlar falan eskiden spigot/bukkit server'ı açtığımda yapılabiliyordu şimdi de yapılabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri