O saatlerde alırlar. Ama işini 3 saatte halledebilecek misin o da önemli.13.00 ile 16.00 arası almazlar mı ? İzin varya o saat
Hastane, spor veya acil bir şey yoksa almıyorlar diye biliyorum. Dolmuş falan alıyor.Monitörüm arızalandı forumdan birisi eski çalıştığı yeri önerdi ben esenlerdeyim orası da gaziosmanpaşada metro ile gidilebiliyor sadece 40-50 dk falan yol var 17 yaşındayım metroya alırlar mı ?
Toplu taşıma TAMAMEN yasak.O saatlerde alırlar. Ama işini 3 saatte halledebilecek misin o da önemli.
O zaman işi zor arkadaşın.Toplu taşıma TAMAMEN yasak.
Yakalanırsan sıkıntı hiçbir şekilde toplu taşıma izni yok 20 yaş altı ve 65 yaş üstü. Ben dolmuşa biniyorum lakin çevirme felan olursa sıkıntı olur cezayı basarlarHastane, spor veya acil bir şey yoksa almıyorlar diye biliyorum. Dolmuş falan alıyor.
Kulüpte oynayan arkadaşımda izin kağıdı var belgeni göstermeden bişey yapamazsın.Kulüpte oynuyorum falan desem .d
Genellikle chp belediyelerinde ceza kesiyorlar esenlerde hiç ceza kesen polis görmedimYakalanırsan sıkıntı hiçbir şekilde toplu taşıma izni yok 20 yaş altı ve 65 yaş üstü. Ben dolmuşa biniyorum lakin çevirme felan olursa sıkıntı olur cezayı basarlar