Ama ekran kartında sadece hdmı ve DP girişi varbu işini görür.![]()
Dark DVI-D - VGA Aktif Dijital-Analog Dönüştürücüsü (DK-HD-ADVIDXVGA) - Kablo ve Dönüştürücü - Aksesuar | Teknobiyotik
Dark ile Dijital DVI Sinyali Analog VGA'ya Dönüşecek! Dark DVI-D - VGA aktif sinyal dönüştürücü ile DVI çıkışa sahip bilgisayar, uydu alıcısı, FullHD medya oynatıcısı, ev sinema sistemi vb. ürünlerinizi VGA girişli televizyon, projeksiyon veya monitöre bağlayabileceksiniz. Üstelik Dark DVI-D -...www.teknobiyotik.com
bu işini görür.![]()
Dark DVI-D - VGA Aktif Dijital-Analog Dönüştürücüsü (DK-HD-ADVIDXVGA) - Kablo ve Dönüştürücü - Aksesuar | Teknobiyotik
Dark ile Dijital DVI Sinyali Analog VGA'ya Dönüşecek! Dark DVI-D - VGA aktif sinyal dönüştürücü ile DVI çıkışa sahip bilgisayar, uydu alıcısı, FullHD medya oynatıcısı, ev sinema sistemi vb. ürünlerinizi VGA girişli televizyon, projeksiyon veya monitöre bağlayabileceksiniz. Üstelik Dark DVI-D -...www.teknobiyotik.com
ama genelde çalışır bu çok saçmaama piyasadaki dönüştürüclerin büyük çoğunluğu çalışmaz ve çalışan da her mönitöre uymaz ama bu site güvenilir olduğu için sorun çıkmaz diye düşünüyorum
Büyük çoğunluğu dediniz adı sanı belli olmayan ve "aktif" olmayan dönüştüruculer sanırım. Çünkü kendim en az 5 6 arkadaşıma aldırdım ve sorunsuz kullanıyorlar.ama piyasadaki dönüştürüclerin büyük çoğunluğu çalışmaz ve çalışan da her mönitöre uymaz ama bu site güvenilir olduğu için sorun çıkmaz diye düşünüyorum
kardeşim olabilir çünkü ben bi kere aldım bozuk çıktı zor iade ettim ama bu site güvenilir sorun çıkmazBüyük çoğunluğu dediniz adı sanı belli olmayan ve "aktif" olmayan dönüştüruculer sanırım. Çünkü kendim en az 5 6 arkadaşıma aldırdım ve sorunsuz kullanıyorlar.
doğrudur elektronik eşya işi şans işikardeşim olabilir çünkü ben bi kere aldım bozuk çıktı zor iade ettim ama bu site güvenilir sorun çıkmaz