Mesut Özil Hakkında Saçma Sapan Yorumlar

Ama şunuda bilin Mesut Özil inanılmaz bir düşüşte şuan. 2 yıl içinde 50 milyon euro değeri düştü. Geçen sezonki performansı;
18 maç1 gol2 asist

Falcao Galatasaray'a gelmeden kaç kez sakatlanmış git bir bak istersen...
Zaten tek elinizde kalan Falcao ile dalga geçmek.
6-0 diyorsunuz 7-0 yenmişiz, 20 yıldır Kadıköy'de yenemiyorsunuz diyordunuz yendik elinizde bir şey kalmadı hala devam ediyorsunuz ağlamaya.

ki adam iyi olsa niye türkiyeye gelsin avrupaya giderdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama şunuda bilin Mesut Özil inanılmaz bir düşüşte şuan. 2 yıl içinde 50 milyon euro değeri düştü. Geçen sezonki performansı;
18 maç1 gol2 asist
işte aradığım kişi 5 milyon euro piyasa değeri var adamın :D

Zaten tek elinizde kalan Falcao ile dalga geçmek.
6-0 diyorsunuz 7-0 yenmişiz, 20 yıldır Kadıköy'de yenemiyorsunuz diyordunuz yendik elinizde bir şey kalmadı hala devam ediyorsunuz ağlamaya.
Ben burada Galatasaray ile dalga mı geçtim? Falcao sakatlandı dedim!

Ayrıca 7-0 yendiğiniz yıl 1911 yani o yılları sayacak isek bizimde 28 şampiyonluğumuz var.

Mesut Özil fenerbahçeye gelirse hüngür hüngür ağlarım.Şahsen koyu bir Galatasaraylı olarak çok beğendiğim ve yıllardır takip ettiğim bir oyuncu.Netlik kavuşursa fenerbahçenin yeni Alexi olur..

kawga.jpeg

Galatasaraylıyım fakat Mesut kendini zaten kanıtlamış bir topçu gereksiz tartışma gerek yok.. Konunun Falcao ile bir alakası yok ama Falcao'da kendini kanıtlamış fakat sakatlık geçmişine bakarsanız nasıl büyük bir kazık olduğunu zaten anlarsınız, Türk Kulüpleri yetiştirmeli aksi takdirde olduğumuz yerde kalıp kulüpler sürekli borç batağına sürüklenmeye mahkum bence 🙏:D

Geri