Neler Yeni

Mesut Özil Hakkında Saçma Sapan Yorumlar

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
mesut'un önüne mario gomez gibi bir oyuncu lazım ki öyle bir forvet yok fenerde

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
işte bundan bahsediyorum adam golcü de değil ki kime asist yapıcak 8 maçta 2 gol atan samataya mı :d beşiktaş 10 numara arıyordu mesut iyi olsa emin ol biz alırdık ki larin ve aboubakar'ın performansı ortada ların 15 maç 10 gol 2 asist aboubakar 12 maç 8 gol 2 asist talisca gibi bir oyuncu varken kim ne yapsın mesutu talisca hem asist yapar hem golünü atar yani taliscayı alan şampiyonluğu alır :D
Doğru FBde forvet yok.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
2. karius vakası olucak bu arada karius da kağıt üstünde iyiydi sadece şl finalinde kötü oynadı diye linç edildi ondan da umutluyduk adam süper lig'i önemsemedi çalışmadı bile maç sırasında aklı bir karış havadaydı umun ki mesut da öyle lig'e ön yargı ile yaklaşmasın zaten çok iyi bir performans sergiliyemez bari arsenal performansını burada da devam ettirmesin 3-5 bir şey yapsın

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
konuya girip okumamım sebebi mesut özil kim la demem di
bi girdim futbol çıktı D:

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
irfan can kahveci>Mesut bence

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Fenerbahçe ronaldoyuda alsa yaşlı çöp diyip diagne ve aboubakar ile kıyaslarlar dostum, boşa kendini yorma.
Benim hem galatasaraylı hem beşiktaşlı fanatik arkadaşlarım bile olursa bomba transfer gerçekten çok kaliteli adam diyorlar, bunu zaten herkes biliyor.

Mesut'un arsenal de oynamamasının nedeni kötü performansı değil, adama orada çok feci ırkçılık yapılıyor zaten Almanya takımını da o yüzden bıraktı, arsenalde de hiç mutlu değil ve oynatılmadığından formdan düştü.

Fakat bu adamların artık çekememezliği mi diyim düşman gibi görmelerinden mi diyim bilemiyorum ne bu kin.
Ligimizin kalitesini arttıracak zamanında dünyanın en iyi 10 numaralarından biri olan adam geliyor, premier ligde en çok forması satılan adam geliyor, tek başına milyonlarca takipcisi olan ve büyük bir marka olan bir adam geliyor. Bu adamın ölüsü bile yeter lige arkadaşlar fanatikliği felan bi kenara bırakıp bir kez olsun objektif olun. Mesut özille şuan ligde kıyaslanabilecek bir adam yok.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
takım tutmuyorum

mutluyum

Top Bottom