Sonunda olayı doğru düzgün okuyan ve mantıklı yorum yapan birisi, teşekkürler dostum.Galatasaraylıyım fakat Mesut kendini zaten kanıtlamış bir topçu gereksiz tartışma gerek yok.. Konunun Falcao ile bir alakası yok ama Falcao'da kendini kanıtlamış fakat sakatlık geçmişine bakarsanız nasıl büyük bir kazık olduğunu zaten anlarsınız, Türk Kulüpleri yetiştirmeli aksi takdirde olduğumuz yerde kalıp kulüpler sürekli borç batağına sürüklenmeye mahkum bence
Klasik IQ'su parmağımı geçmeyecek kişi yorumu. Konu mesut özil iken iki takım arası rekabete geçti konu.Ben burada Galatasaray ile dalga mı geçtim? Falcao sakatlandı dedim!
Ayrıca 7-0 yendiğiniz yıl 1911 yani o yılları sayacak isek bizimde 28 şampiyonluğumuz var.
tabi fener destekçisi çıkınca dostum futbolu biliyorsun dersin senle aynı görüşte olmayan onca insan yanlış biliyor doğruyu sen biliyorsun zaten :d 1 yıldır futbol oynamıyor adam ne bekliyorsunuz ki :dSonunda olayı doğru düzgün okuyan ve mantıklı yorum yapan birisi, teşekkürler dostum.
kariyeri yok ki. hiçbir kulüpte tam performans veremedi. dikiş tutmadı.kariyerini bitiriyor türkiyeye gelerek orta doğuya gider para kazanır daha iyiydi yazık oldu
@5x_d4emon 7-0 yazdı, ona diyorsun galiba.Klasik IQ'su parmağımı geçmeyecek kişi yorumu. Konu mesut özil iken iki takım arası rekabete geçti konu.
sende dahilsin.@5x_d4emon 7-0 yazdı, ona diyorsun galiba.
@robin, adam Falcao gelmeden sakat deyince bunu yazıyor sence burada haklı olan kim???Zaten tek elinizde kalan Falcao ile dalga geçmek.
6-0 diyorsunuz 7-0 yenmişiz, 20 yıldır Kadıköy'de yenemiyorsunuz diyordunuz yendik elinizde bir şey kalmadı hala devam ediyorsunuz ağlamaya.
işte bundan bahsediyorum adam golcü de değil ki kime asist yapıcak 8 maçta 2 gol atan samataya mı :d beşiktaş 10 numara arıyordu mesut iyi olsa emin ol biz alırdık ki larin ve aboubakar'ın performansı ortada ların 15 maç 10 gol 2 asist aboubakar 12 maç 8 gol 2 asist talisca gibi bir oyuncu varken kim ne yapsın mesutu talisca hem asist yapar hem golünü atar yani taliscayı alan şampiyonluğu alırFenerbahçe yine aynı Fenerbahçe. Her sene yeni takım kurulacak kadar transfer yapılıyor ama Fenerbahçe yine aynı Fenerbahçe. Bu şekilde her sene takımı baştan kurarak başarılı olmak pek mümkün değil.
"Bizim 28 şampiyonluğumuz var." diyorsunuz ama o dönemden itibaren olan şampiyonluklar sayılırsa yine de Galatasaray'ın daha fazla şampiyonluğu olduğunun farkında değilsiniz sanırım. Fenerbahçe'nin elinde 6-0 galibiyetten başka övünecek bir şey yok artık, Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük futbol takımı olduğu gerçeğini kabul etmeyen de varsa objektif değildir.Ben burada Galatasaray ile dalga mı geçtim? Falcao sakatlandı dedim!
Ayrıca 7-0 yendiğiniz yıl 1911 yani o yılları sayacak isek bizimde 28 şampiyonluğumuz var.
Tabii ben Mesut konusunda Falcao'ya sallıyorsun.@robin, adam Falcao gelmeden sakat deyince bunu yazıyor sence burada haklı olan kim???
Öyle deme o fenevli instaya tapar."Bizim 28 şampiyonluğumuz var." diyorsunuz ama o dönemden itibaren olan şampiyonluklar sayılırsa yine de Galatasaray'ın daha fazla şampiyonluğu olduğunun farkında değilsiniz sanırım. Fenerbahçe'nin elinde 6-0 galibiyetten başka övünecek bir şey yok artık, Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük futbol takımı olduğu gerçeğini kabul etmeyen de varsa objektif değildir.