Neler Yeni

Mesut Özil Hakkında Saçma Sapan Yorumlar

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
dostum 12 yıldır şl'ye gidemiyorsunuz mesut avrupa yüzü göremeyecek onu düşün :D

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Fenerbahçe yine aynı Fenerbahçe. Her sene yeni takım kurulacak kadar transfer yapılıyor ama Fenerbahçe yine aynı Fenerbahçe. Bu şekilde her sene takımı baştan kurarak başarılı olmak pek mümkün değil.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Galatasaraylıyım fakat Mesut kendini zaten kanıtlamış bir topçu gereksiz tartışma gerek yok.. Konunun Falcao ile bir alakası yok ama Falcao'da kendini kanıtlamış fakat sakatlık geçmişine bakarsanız nasıl büyük bir kazık olduğunu zaten anlarsınız, Türk Kulüpleri yetiştirmeli aksi takdirde olduğumuz yerde kalıp kulüpler sürekli borç batağına sürüklenmeye mahkum bence 🙏:D
Sonunda olayı doğru düzgün okuyan ve mantıklı yorum yapan birisi, teşekkürler dostum.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
kariyerini bitiriyor türkiyeye gelerek orta doğuya gider para kazanır daha iyiydi yazık oldu

robin

80+ Silver
Ben burada Galatasaray ile dalga mı geçtim? Falcao sakatlandı dedim!

Ayrıca 7-0 yendiğiniz yıl 1911 yani o yılları sayacak isek bizimde 28 şampiyonluğumuz var.
Klasik IQ'su parmağımı geçmeyecek kişi yorumu. Konu mesut özil iken iki takım arası rekabete geçti konu.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Sonunda olayı doğru düzgün okuyan ve mantıklı yorum yapan birisi, teşekkürler dostum.
tabi fener destekçisi çıkınca dostum futbolu biliyorsun dersin senle aynı görüşte olmayan onca insan yanlış biliyor doğruyu sen biliyorsun zaten :d 1 yıldır futbol oynamıyor adam ne bekliyorsunuz ki :d

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Zaten tek elinizde kalan Falcao ile dalga geçmek.
6-0 diyorsunuz 7-0 yenmişiz, 20 yıldır Kadıköy'de yenemiyorsunuz diyordunuz yendik elinizde bir şey kalmadı hala devam ediyorsunuz ağlamaya.
@robin, adam Falcao gelmeden sakat deyince bunu yazıyor sence burada haklı olan kim???

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Fenerbahçe yine aynı Fenerbahçe. Her sene yeni takım kurulacak kadar transfer yapılıyor ama Fenerbahçe yine aynı Fenerbahçe. Bu şekilde her sene takımı baştan kurarak başarılı olmak pek mümkün değil.
işte bundan bahsediyorum adam golcü de değil ki kime asist yapıcak 8 maçta 2 gol atan samataya mı :d beşiktaş 10 numara arıyordu mesut iyi olsa emin ol biz alırdık ki larin ve aboubakar'ın performansı ortada ların 15 maç 10 gol 2 asist aboubakar 12 maç 8 gol 2 asist talisca gibi bir oyuncu varken kim ne yapsın mesutu talisca hem asist yapar hem golünü atar yani taliscayı alan şampiyonluğu alır :D

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben burada Galatasaray ile dalga mı geçtim? Falcao sakatlandı dedim!

Ayrıca 7-0 yendiğiniz yıl 1911 yani o yılları sayacak isek bizimde 28 şampiyonluğumuz var.
"Bizim 28 şampiyonluğumuz var." diyorsunuz ama o dönemden itibaren olan şampiyonluklar sayılırsa yine de Galatasaray'ın daha fazla şampiyonluğu olduğunun farkında değilsiniz sanırım. Fenerbahçe'nin elinde 6-0 galibiyetten başka övünecek bir şey yok artık, Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük futbol takımı olduğu gerçeğini kabul etmeyen de varsa objektif değildir.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
@robin, adam Falcao gelmeden sakat deyince bunu yazıyor sence burada haklı olan kim???
Tabii ben Mesut konusunda Falcao'ya sallıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Bizim 28 şampiyonluğumuz var." diyorsunuz ama o dönemden itibaren olan şampiyonluklar sayılırsa yine de Galatasaray'ın daha fazla şampiyonluğu olduğunun farkında değilsiniz sanırım. Fenerbahçe'nin elinde 6-0 galibiyetten başka övünecek bir şey yok artık, Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük futbol takımı olduğu gerçeğini kabul etmeyen de varsa objektif değildir.
Öyle deme o fenevli instaya tapar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,181
Üyeler
165,481
Son üye
imKxy
Top Bottom